Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombik eseten atgondoljatok a...

Lombik eseten atgondoljatok a rakos megbetegedes lehetoseget?

Figyelt kérdés
ma 14:37
 1/4 anonim ***** válasza:
55%

Nem. Nem növeli olyan mértékben a kockázatot, hogy ezen olyan sokat kelljen gondolkodni.

Te mielőtt kólát iszol átgondolod a rákos megbetegedés lehetőségét? Vagy mielőtt tüdőszűrésre mész?

A manapság alkalmazott minimális hormon dózisok nagyjából ezen a szinten vannak.

ma 14:55
 2/4 anonim ***** válasza:
46%

Azért ez így nem igaz, amit az 1-es írt. Én elég sok nőt ismerek, akinek azon kívül, hogy nem sikerült a lombik, vagy sikerült ugyan, de pár éven belül komoly gondjai lettek, és ez csak a saját környezetem.

Én végigolvastam miből áll, és pont azt mondtam, hogyha természetesen nem jön össze, akkor a lombikba nem megyek bele.

ma 15:27
 3/4 anonim ***** válasza:
23%

#2 Én meg olyanokat ismerek akik sose lombikoztak mégis egyikőjüknek mellrákja másikuknak méhnyakrákja lett. (Utóbbinak volt termékenységi problémája, sose lett második gyereke, pedig szeretett volna, de semmilyen kezelést nem kapott.)

Manapság alacsony hormondózist alkalmaznak. Az a nagyon nem mindegy, hogy hány évesen vág bele az ember.

ma 15:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Én lombikkal lettem terhes és nem érdekel a kockázat.

Annyi nem lombikos , sportoló, egészségesen élő, nem dohányzó ismerősöm lett ràkos, hogy elszomorító.

Van aki dohányzik és azért, van aki nem dohányzik és azért. Borzasztó.

ma 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!