Már azt se tudom, mitől féljek jobban? Ha sikerül teherbe esni, vagy ha nem?

Figyelt kérdés

Egy éven belül volt két vetélésem.

Kivizsgálás még nem volt, magánorvosra gyűjtünk, az SZTK-s doki azt mondja, majd három vetélés után lesz ingyenes a kivizsgálás.

Párommal megbeszéltük, hogy nem adjuk fel, újra próbálkozunk.

Választott orvosom azért nincs, mert konkrétan egyikben sem bízom, szakmailag meg emberileg is csalódtam a dokikban.

Mi van, ha terhes leszek? Eddig elég gyorsan teherbe estem, nem ezzel van a gond.

De most úgy félek...

Nem akarok megint elvetélni.

Progeszteron pótlást kérhetek csak úgy, hogy bemegyek a dokihoz, hogy kétszer vetéltem, és ha nem ad, akkor az asztalra csapok? Fog írni? Vagy ezt ő dönti el, és én meg megint elvetélek? (90%, hogy progeszteronhiány a gond.)

Várnék szívem szerint amíg minden vizsgálat véget ér, de az idő és pénz, lehet fél évig nem próbálkozunk, aztán újabb fél év, mire terhes leszek, reménykedünk, elvetélek. Újabb sikertelen év... és mi se leszünk fiatalabbak. (37 vagyok)

Mi van, ha a sok tökölésnek az a vége (meg a két műtéti befejezésnek), hogy nem lehet gyerekünk?

Vagy ha kiderül, hogy valami genetikai oka van? Nem illünk össze, stb.

Nekem már van gyerekem, előző házasságból, tehát más apától, de a közös baba nem marad meg.

Tiszta ideg vagyok hetek óta, még nem próbálkozunk, és az egyik felem feladná, a másik meg bármit megtenne egy babáért.

Meg fogok ebbe bolondulni. :(

2016. febr. 15. 08:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
jah hogy természetgyógyászat....több kérdésem nincs is
2016. febr. 15. 14:30
 12/17 anonim ***** válasza:
73%

Ja, biztos van ilyen is.

De a progeszteron nem a férjem két szép csillogó szeméből termelődik. -_-

2016. febr. 15. 14:32
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
a test hat a lélekre, a lélek is a testre...progeszteron..
2016. febr. 15. 14:36
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

tovább is viszem, amilyen terhet cipelsz az egészségeddel kapcsolatban ami pszichés eredető, azt a gyerek is fogja...

12 éves korukig élnek szimbiózisban az anyával...

2016. febr. 15. 14:37
 15/17 anonim ***** válasza:
Neked is van terhed rendesen....
2016. febr. 15. 15:13
 16/17 Manka68 ***** válasza:

Szerintem célszerű lenne kideríteni a vetélések okát. Az, hogy a TB-nek nem éri meg az első után vizsgálatokat indítani, üzlet. :-(

Így ha normális kivizsgálást szeretnél, magándokihoz kell menni. Sajnos azonban ott is sokszor a tb-s szöveget nyomják.

Kérdező, a progeszteron hiánynak is van oka, ha sikerül kideríteni mi az, sokkal nagyobb esélyed van a baba kihordására.

És hagyjuk a lelki okokat....

Keress fel meddőségre szakosodott endokrinológust, ő a hormonszakértő, nem a nődoki. Megelőzni jobb a bajt, mint utólag keresgélni. A meddőségi nem elírás, sajnos a korai vetélések is ebbe a körbe tartoznak. :-(

2016. febr. 15. 19:07
 17/17 anonim ***** válasza:

35 év felett elég 6 hónap sikertelenség a kivizsgálásokhoz.

Ne haragudj meg, tényleg nem bántani szeretnélek, de egy gyermek sokkal többe fog kerülni mint egy magánorvos. Érdemes lenne elgondolkodni ezen...

Minden jót kívánok!

2016. febr. 15. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!