Akiknél nem jött össze a kistesó, mennyi idő után adtátok fel?
A gyerkőcöm már 7 éves, kicsit több mint egy éve álltak úgy a körülmények, hogy belevágtunk a kistesó projektbe, de a mai napig nem sikerült. Már egyikünk sem fiatal, én 33 vagyok, a párom 44.
Úgy érzem, hogy feladtam.
Ráadásul egyre rövidebb és fájdalmasabb minden menstruációm, szinte az egész ciklust végiggörcsölöm. A nőgyógyász szerint vagy teherbe esek, vagy fog.gátlót kell szednem. Olyan vagyok egész hónapban mint egy sárkány, semmi türelmem sincs, pedig nem szoktam ilyen lenni és ez hónapról hónapra rosszabb.
Most már hajlok rá, hogy gyógyszert szedjek a próbálkozás helyett, mert így csak kikészítem az egész családot. Nem akarok 55 éves lenni, mire betölti a 18-at. Inkább akkor maradunk így.
Csak így meg az van bennem, hogy nem tettem meg mindent, hogy a gyerekem ne legyen egymaga, ha mi már nem leszünk neki.
Szerintem 33 évesen nem vagy semmiről lekésve.:)
Kivizsgáltattátok magatokat, hogy a kistesó miért nem jön össze?
Az is lehet, hogy azért nem jön össze, mert nagyon rágörcsölsz a dolgokra. Nyugi:)
Igazság szerint nagyon ellen vagyok minden mesterséges dolognak ebben az esetben. Ha valamiért nem úgy hozta a sors, hogy kettő legyen, akkor elfogadom.
Ha nem lenne még egy gyerekem sem, akkor minden követ megmozgatnék, de így úgy érzem, hogy inkább rá kéne költenem a pénzt illetve az időt is, amit erre szánnék.
Azt hiszem, én már feladtam...
Szinten het eves a fiunk, en 34 vagyok, a ferjem 38, ket eve nem jon ossze a kisteso.
Ket honapja fel is adtam, nagyon gondolkozom, h spiralt fogok feltetetni. Nem fogok en sem utana menni a dolgoknak, egyreszt a munkam nem is engedne az orvoshoz szaladgalast, masreszt jok vagyunk mi igy harman is.
Kb egy cipőben járunk.
Én a spiráltól tartok, inkább a gyógyszert választom.
4-es vagyok.
Nektek az elso hamar osszejott? Mi ra is masfel evet vartunk, ket vetelessel, mindketto muvi befejezessel. Talan ettol is tartok, bar a doki szerint ez elofordulhat, nincs jelentosege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!