Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mikor áll be? Hogy lesz így...

Mikor áll be? Hogy lesz így kistesó?

Figyelt kérdés

Szeretnénk a párommal, gy kistesót a lányunknak, és azt terveztük, hogy kicsi korkülönbség legyen. Fiam lassan 1 éves, szóval jó lenne lassan :/

9 hónapig szoptattam, addig rendszeres volt napra pontosan, utána kb 3 hónapja rendszertelen, Májusban 10-én jött meg illetve megjött hónap végén, akkor tegnap barnáztam is, most semmi...Mikor áll be végre?

2014. jún. 10. 20:36
 1/8 A kérdező kommentje:
bocs, lányom van nem tudom miért fiamot irtam másodszorra :D Talán azért lehet mert fiut szeretnénk :D
2014. jún. 10. 20:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi?
2014. jún. 10. 20:55
 3/8 A kérdező kommentje:

Mikor áll be? Hogy lesz így kistesó?

Szeretnénk a párommal, egy kistesót a lányunknak, és azt terveztük, hogy kicsi korkülönbség legyen. Lányom lassan 1 éves, szóval jó lenne lassan :/

9 hónapig szoptattam, addig rendszeres volt a mensim napra pontosan, utána kb 3 hónapja rendszertelen, Májusban 10-én és 20-án is megjött a mensim, illetve most júniusban elkezdtem barnázni (tegnap 1 napig tartott), most semmi...Mikor áll be végre?

2014. jún. 10. 20:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Na így érthető :)
2014. jún. 10. 20:58
 5/8 anonim ***** válasza:
64%
Ha van peteérésed akkor tökmindegy hogy rendszeres-e a menzid, teherbe eshetsz. Én 11 hónapig szoptattam, addig nem jött meg, utána 1 hónappal megjött, de nem volt peteérés (ovulációs teszt), utána kb 40 napra megint megjött, ezután volt pé.(ovuteszteltem megint), és összejött a baba. Most itt alszik mellettem :)
2014. jún. 11. 09:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Milyen ovu tesztet érdemes venni? Úgy kell használni mint a terhességi tesztet?
2014. jún. 11. 16:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárban ajánlanak jót, és el is magyarázzák a használatát, akár részletesen is ha kéred :)
2014. jún. 12. 23:16
 8/8 anonim ***** válasza:
5. vagyok, Vaterán vettem nagyon olcsón (3700 Ft/50 db azt hiszem), adnak hozzá használati utasítást is.
2014. jún. 13. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!