Mit tegyek még, hogy sikerüljön a "kistesó"?
És a hőmérőzés alapján minden hónapban jókor vagytok együtt, van egyértelműen peteérésed is és rendszeresek a ciklusaid és így nem jön össze? Mert egy év próbálkozás után meddőségnek számít és kivizsgálások következnek a protokol szerint a nőgyógyászaton.
Nekem nincs rendszeres ciklusom, hőmérőztem + D vitamint szedtem, ettől szépen látható peteéréseim lettek és így időzíteni is tudtunk (persze ki is vizsgáltak, de nem volt gond, csak a Dvitamin hiány) és a nagyfiunk 2 év után - 3. hőmérős ciklusban, a kistesó pedig a 2. hőmérős ciklusban jött össze.
Igaz, mi még csak 2 hónapon vagyunk túl a tesóval, én ma megyek endokrinológushoz.
Pont amikor abbahagytuk a védekezést novemberben, észrevettem,hogy nyomásra minimális tejpötty jelent meg a cicimen. Hiába van rendben a prolaktinom a dokim szerint, peteérésem is van, én azért kéretek most egy teljes hormon kivizsgálást. Ha ott is rendben minden, akkor nincs más, próbálkozni kell tovább.
Ja, meg 4 napja eszem a méhpempőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!