Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mit tegyek még, hogy sikerüljö...

Mit tegyek még, hogy sikerüljön a "kistesó"?

Figyelt kérdés
Van egy 4 éves gyönyörű nagyfiam.Rá is közel egy évet vártunk.Most szeretnénk kistesót,több mint egy éve próbálkozunk,nagyon el vagyunk keseredve.Májusban volt egy méhen kívüli terhességem.A jobb petevezetékem meg van vastagodva.A dokim szerint ez nem lehet akadály.De nem is küld további vizsgálatokra sem.Kérlek segítsetek.Már szinte minden praktikát kipróbáltunk,kipróbáltam.Cickafark tea,hőmérőzés,ovu tesztek,szedem a femibion 800-at és a B 6 vitamint is...... :-(
2015. jan. 7. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:

És a hőmérőzés alapján minden hónapban jókor vagytok együtt, van egyértelműen peteérésed is és rendszeresek a ciklusaid és így nem jön össze? Mert egy év próbálkozás után meddőségnek számít és kivizsgálások következnek a protokol szerint a nőgyógyászaton.

Nekem nincs rendszeres ciklusom, hőmérőztem + D vitamint szedtem, ettől szépen látható peteéréseim lettek és így időzíteni is tudtunk (persze ki is vizsgáltak, de nem volt gond, csak a Dvitamin hiány) és a nagyfiunk 2 év után - 3. hőmérős ciklusban, a kistesó pedig a 2. hőmérős ciklusban jött össze.

2015. jan. 7. 22:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy ev utan sikerult a kisteso nekunk is... en az Inofolicra eskuszom... 3 dobozzal ittam ki... a harmadik doboz vegen kiderult h terhes vagyok... 1 ev probalkozas utan ugy h 3-4 havonta van mezesem
2015. jan. 7. 23:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Igaz, mi még csak 2 hónapon vagyunk túl a tesóval, én ma megyek endokrinológushoz.

Pont amikor abbahagytuk a védekezést novemberben, észrevettem,hogy nyomásra minimális tejpötty jelent meg a cicimen. Hiába van rendben a prolaktinom a dokim szerint, peteérésem is van, én azért kéretek most egy teljes hormon kivizsgálást. Ha ott is rendben minden, akkor nincs más, próbálkozni kell tovább.

Ja, meg 4 napja eszem a méhpempőt!

2015. jan. 8. 05:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha az orvosod nem akar kivizsgálást, akkor nincs más, mint új orvost keresni! Nálunk a kisfiam 5 hónap alatt sikerült, a kistesó sehogyse akart. Volt két kémiai terhességem, nagynehezen kiderült, hogy alulműködik a pajzsmirigyem és még inzulinrezisztenciám van. Kezelés után 3 hónappal teherbe is estem :)
2015. jan. 8. 08:31
 5/5 anonim ***** válasza:
endokrinológushoz menj, ő tud segíteni
2015. jan. 8. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!