Tehetek még valamit, hogy minnél előbb sikerüljön a baba?
Tudom nagyon nehéz ez,de mást szerintem nem tudsz csinálni.
Lehet neked még több idő kell,hogy hason a gyógyszer.Nem vagyunk egyformák!
Kitartást ne add fel.
Én is szintén ebbe a cipőbe.Most várom a műtétett és remélem ha minden rendbe lesz akkor nem sokat kell várnunk,persze a diétára jobban oda kell figyelnem.
Sziasztok! Ne haragudjatok, nem offolni akarok, de itt merült fel bennem egy kérdés...
A válaszolótól kérdezném, hogy miért műtenek? A hármas kezelés hatására sem múltak el a cisztáid? Van ilyen? Én azt hittem, ez az anyagcserezavar rendeződésével elmúlik, a tüszők felszívódnak...?
Semmi baj! :)
Nincsenek cisztáim.El van záródva a jobb petevezetőm.De múlt héten voltam a dokinál és ő azt ajálotta most nyáron pihenjünk + megpróbáljuk a clostit újra.Ha nem sikerül akkor lombikot javasolt.
A műtét se garancia és ugyan annyi az eséy.
Gratulálok neked :)
Szerencsére a D vitamin szintem jó és szedek is D vitamint.Nem vagyok PCO-os.
IR es vagyok+ a prolaktinom magas,szerencsére a prolaktinom szintem javult úgy,hogy nem is szedek gyógyszert már :) és a bal petevezetőm működik csak!De nem adom fel egyszer nekem is sikerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!