Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombikosok, mi a véleményetek?

Szandra0321 kérdése:

Lombikosok, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Kedden voltam petesejt leszíváson,8 petesejtet szívtak le,de még nem voltak érettek ezért csak másnap termékenyítették meg őket.2 termékenyűlt meg és ma azt mondta a biológus,hogy az egyik elsem kezdett osztódni a másik pedig egyes :( de holnapig még osztódhatnak.Holnap reggel fél 9 re kell mennem a beültetésre.A kérdésem pedig mennyi az esélye hogy holnapig szépen elkezdenek fejlődni illetve így nem korai a beültetés???Nem értem miért ültetnek be ha még elsem indult rendesen a fejlődés?

#lombik peteérés beültetés
2016. febr. 5. 11:25
1 2
 11/14 VeDi84 ***** válasza:
Igen, mi már 3 alkalommal voltunk. Az elsőnél 2 hétig otthon voltam, mert nekem is elég stresszes a munkahelyem. Nem akartam, hogy esetleg emiatt ne sikerüljön. Nagyon nehéz volt otthon az a 2 hét, az idő ólomlábakon járt, és ekkor megfogadtam, hogy ha lesz következő lombika, azt másképp csinálom és nem maradok otthon. Az ET után másnap már dolgoztam. Sokkal gyorsabban telt az idő, és nem volt lehetőségem annyit kattogni és tüneteket keresni.
2016. febr. 10. 11:46
 12/14 A kérdező kommentje:

Ma kaptam meg a zárójelentést és az van ráírva:JAV .: kímélet,bő folyadék bevitel,fehérjedús diéta,javasolt táppénzes állomány.Ápr.1 re kaptam következő időpontot. 16.01.20 óta áll kezelésünk alatt.

Akkor most ha elmegyek a háziorvoshoz akkor a két lombik közötti időszakra kiírnak táppénzre vagy hogy kell értelmezni???

2016. febr. 10. 18:29
 13/14 VeDi84 ***** válasza:

Szia!

Nem hinném, hogy ilyen hoszzú időre táppénzre vesznek. Néhány nap (kb. 1 hét) szerintem elegendő, hogy kicsit helyrejöjjön a szervezeted.

Sok sikert a továbbiakhoz! :-)

2016. febr. 11. 07:46
 14/14 A kérdező kommentje:
Szia :) köszönöm és neked is sok sikert!
2016. febr. 11. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!