Diana901 kérdése:
Lombikosok! Mitöl lehet? Aggodnom kellenne?
Figyelt kérdés
Et + 8. napon vagyok két 5 napos blastocytával. Folyton fáj a hasam. Hiperstimura nem gondolok,ugyanis 8 tüszöm volt,és semmi más tünetem nincs. A 3. lombikom,egy missed ab után. semmit sem érzek ezen a hasfájáson kivül. Reggelente erre kelek,és este erre fekszem :( Ha pisilnem kell,rosszabbodik a helyzet,és fura modon sokkal többször kell kimennem. olyan mint amikor felfázik az ember.Valakinek volt már igy?2015. dec. 17. 10:15
2/22 anonim válasza:
már lassan a teszt kimutatja,sőt... Nekem et+ 9napon lett pozi 3napos babákkal.
3/22 A kérdező kommentje:
A hasfájás is utalhat babára?! Hát erre nem gondoltam volna soha!!!
Nekem a 2,lombiknál 5napos babóval csak a 12.napon volt pozi tesztem...,ugyh még evvel várok..
2015. dec. 17. 12:44
4/22 anonim válasza:
Nekem volt beagyazodasi fajdalom. Az enyhe mensiszeru. Arra mondjak h mintha meg akarna jonni erzes. De az nem folyamatos. Elsonel 5 napig napi egy ket ora. Most par napig neha. Ha pisiliskor faj lehet felfazas. Ha az nem komoly babut sztem nem érdekli de en valszeg azert dokihoz fordulnek.
5/22 A kérdező kommentje:
Ez nem az a hasfájás. Nem vagyok felfázva. Ugy értettem a dolgott,h kevesett pisilek,és sürün. A hasam pedig folyamatossan fáj,de elviselhetően! Ha pisilnem kell akkor erösen fáj,mintha nyomná valami a holyagot. De amint elmegyek wc re azonnal enyhül a fájdalom
2015. dec. 17. 17:07
6/22 anonim válasza:
Gondolom elkezdett novekedni a mehed ;) Mikor tesztelsz? :)))
7/22 anonim válasza:
Szerintem baba lesz:)nagyon drukkolok ismerős a dolog én is lombikos vagyok :)
8/22 A kérdező kommentje:
Várok...legalább a 10-12 napig... gondolom nem kell mondanom,h rettegek h nem az lesz az eredmény mint amit szeretnék...
2015. dec. 17. 20:02
9/22 A kérdező kommentje:
Elment az eszem és tettem egy probát. Egyértelmüen negativ. Legalább nem ringatom hiu ábrándokba maganat.
2015. dec. 18. 06:32
10/22 anonim válasza:
Mikor van a nemvart? En aznap teszteltem halvány pozit 5 napossal. De van aki csak napokkal később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!