Diana901 kérdése:

Lombikosok! Mitöl lehet? Aggodnom kellenne?

Figyelt kérdés
Et + 8. napon vagyok két 5 napos blastocytával. Folyton fáj a hasam. Hiperstimura nem gondolok,ugyanis 8 tüszöm volt,és semmi más tünetem nincs. A 3. lombikom,egy missed ab után. semmit sem érzek ezen a hasfájáson kivül. Reggelente erre kelek,és este erre fekszem :( Ha pisilnem kell,rosszabbodik a helyzet,és fura modon sokkal többször kell kimennem. olyan mint amikor felfázik az ember.Valakinek volt már igy?
2015. dec. 17. 10:15
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Et +9 napon vagyok . Gyanus h hétfön elmegyek egy vv re és ügy lezárva.
2015. dec. 18. 11:08
 12/22 anonim ***** válasza:
Szia! 4-ik lombikom sikerült, semmi tünetem nem volt. Tesztelni sem akartam, mert h minek. ET+14ik napon megcsináltam es halvány pozi lett! Nem hittem el, gyors vérvetel, 1000 vmennyi lett a HCG!Úgyhogy nyugi!!!! Megy a drukk!!!
2015. dec. 18. 12:18
 13/22 anonim ***** válasza:
Az utolsó vagyok, azóta már megszületett a gyönyörű, egészséges kislányom. Szívből kívánom,h sikerüljön!
2015. dec. 18. 12:20
 14/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!! És gratulálok a lánykához! :-)
2015. dec. 18. 16:46
 15/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is koran teszteltel..14.dpon (termeszetes uton fogant) babammal lett csak halvany pozi tesztem! Drukk :)))
2015. dec. 18. 17:54
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

Korán teszteltél. Csak sajnos lombik esetében egy pozitív teszt sem garancia.

Én is 5 napos embrióval pozitívat teszteltem ET+11 nap, a hcg-m viszont csak 63 volt, nem is maradt meg, mi meg itt örültünk, h végre terhes vagyok, mert a teszt pozitív lett. Tényleg, csak a vérvétel a biztos, és rá két hétre az ultrahang. Sőt még az sem teljesen, mert azért még lehet izgulni a 12. hétig. Pont a dokink mondta, hogy a terhességek 10%-a nem éli meg a 12 hetet, hiába szépen elindult minden.

2015. dec. 18. 21:28
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszi,de tul vagyok egy baba elvesztésén. Nem kell felvilágositsni!
2015. dec. 18. 22:14
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
De kis flegmák vagyunk!Kis szívem, akkor ne írj ide, ha nem tetszenek a válaszok. Ráadásul sztem semmi sértőt nem írt senki.
2015. dec. 19. 09:30
 19/22 A kérdező kommentje:
Elsösorban nem ez volt a kérdés! Másodszor pedig ebben nem volt semmi flegma,csupán tudtam,h igen! Tudod milyen érzés az.
2015. dec. 19. 09:41
 20/22 anonim ***** válasza:
35%
Elég flegma vagy a vàlaszoló szépen leírt mindent h soha semmi nem biztos ...az se h most negatív a teszted de akàr pàr nap múlva pozitív is lehet!! Ja és h elveszitettél màr egy babàt azt se tudta senki szóval ha nem kell felvilàgositani és nem kell kiokitani akkor gubbadj csak nyugodtan a teszteiddel és azok megadjàk a "kérdéseidre" a vàlaszt!
2015. dec. 19. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!