Lombikosok! Első konzultációra érdemes már vizsgálati eredményekkel menni? Vagy ott mondják meg, hogy mik szükségesek első körben.
Szia!
Nálunk is hasonló a helyzet (fiúkkal van baj) és nekem nem kellett átjárhatósági vizsgálatra menni.
Mi első konzultációra a következő leletekkel mentünk:
- spermavizsgálat
- cytológia, hormonvizsgálat
Amit még ott kértek tőlünk (ezeket akár meg is csináltathatjátok első konzi előtt):
- Hepa/HIV mindkettőtöknek
- nekem clamydia, méhüregi vizsgálat
És ahogy már előttem is mondták: IR vizsgálat!!!! Hallgass rám: nekem ezt nem nézték lombikok előtt. 3 sikertelen után önhatalmúlag elmentem egy három pontos terheléses cukor/inzulin vizsgálatra, ahol kiderült hogy IR-em van. Olyan rossz lett az értékem, hogy ezzel nem is kellett volna lombikra menni, mert esélytelen volt.
Jelenleg a MensMentisbe járok, hármas kezeléssel mepróbáljuk májusra rendezni a dolgot, hogy a 4. már sikerüljön.
Sok sikert!
Szia!
Úgy tudom terheléses cukorra adhat csak háziorvos beutalót, a terheléses inzulinra endokrinológus adhat. De javítson ki, aki biztosabb ebben. Én magán laborban voltam, oda nem kellett beutaló. (Ja, és nem tudom szó volt-e már róla, de 3 pontos vizsgálatot kérj!)
Ha jól emlékszem 20 millió/ml volt az eredmény, de csak 2%-a mozgott. 4 hónapik szedett Fer14-et, az felvitte 145 millió/ml-re, de a minőségük (forma, mozgás) semmit sem javult.
Köszönöm, Nektek is sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!