Rituss0012 kérdése:

Lombikosok. Most kezdem a lombikot és menzi első napjától kell kezdenem a szurizást.6. dik napig. Akkor ezek szerint ez rövig protokoll lesz?

Figyelt kérdés

az érdekelne hogy kb meddig kell akkor még szurizni? ha a hatodik nap megyek uh-ra utánna még kell szuri?

köszi a válaszokat :)

2016. jan. 28. 11:58
 1/8 anonim ***** válasza:

igen kell, egészen a petesejt leszívásig.

Utána jön majd a progeszteronpótlás.

2016. jan. 28. 12:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy irtál akkor kb még utánna 2hét ?? Bocsi csak ez az első lombikom és nem igazán értem
2016. jan. 28. 13:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Rövid protokoll lesz valószínűleg, nekem mindegyik hosszú volt, és azt az előző ciklus 21. napjától kellett kezdeni. És igen, utána is, leszívásig (28 napos ciklusnál a 14. nap kb.), kell szúrni a szurit! Sok sikert :)
2016. jan. 28. 14:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem :) köszönöm szépen reméljük sikerűl.. :) azt még megkérdezhetem ha már neked volt hogy most volt kedden az első uh akkor irták fel a gyogyszereket.. szoval annyi lenne még a kérdésem hogy ha tb alapon megy akkor is fizettél az uh ért?? Minden uh ért fizetni kell? Ez nekem új mert azt gondoltam hogy csak a gyogszereket kell majd fizetni.. majd ha most elkezdem a szurizást 6dik napon kell mennem ujabb uhra és lh vizsgálatra.. akkor ezekért is fizetnem kell majd? Köszi joo hosszura sikerült.. :)
2016. jan. 28. 16:45
 5/8 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Én a kaáliba jártam, ott a szurik megkezdésétől már nem kellett fizetni semmit, minden benne volt a lombik árában, amit a tb állt.

2016. jan. 28. 17:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Én is kaáliba járok de most fizetnünk kellett az uhra 10ezer forintot. És nem értettem hogy miért mikor tb lombikom van.. akkor már most ha kezdem a szurizást akkor nem kell érte fizetni? Debrecenbe vagyok amugy a kaáliba..
2016. jan. 28. 17:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia, nekünk sem kellett fizetni az UH-kra, csak a gyogyikat, injekciókat. A többi tb alapon ment minden, bár így is nagyon sokba került.
2016. jan. 29. 11:53
 8/8 A kérdező kommentje:

Értem!

Köszönöm szépen a válaszotokat :) aranyosak vagytok :)

2016. jan. 29. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!