Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Nemvárt előtt hogy állítsam...

Nemvárt előtt hogy állítsam le az agyam kattogását?

Figyelt kérdés

Szombaton lett volna esedékes a vérzésem, szóval 2. napja késik, de nem óramű pontos, 1-2 nap csúszás előfordul.

Próbálom meggyőzni magam, hogy meg fog jönni, mert a szokásos PMS repertoáromat most is előadtam, bár talán gyengébben, mint máskor... Nem akarok reménykedni, mert félek az újabb csalódástól, de ez a várakozás kihozza belőlem a hipochondriát.

Legszívesebben röhögnék magamon, mert egész hónapban hótt lazán veszem a témát, de ilyenkor pár napra meggárgyulok... ezen kattogok folyamatosan. Már nem tudom hogy elterelni a figyelmemet. Ezzel is álmodtam. Őrület.

Tesztelni babonából nem akarok, meg úgyis csak holnap tudnék eljutni patikába.

Sajnos a munkám csak a kezemet foglalja le, az agyamat nem.

Nektek van valami praktikátok ennek az időszaknak az átvészelésére?

2015. nov. 23. 11:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát sajnos nem tudok tipprt adni, olyankor szinte mindenki izgul alig várja hogy azt mutassa a teszt amit látni szeretne.

Gondolj arra hogy ott van már a picike :) Nekem pl akkor lett pozitív tesztem mikor abba a hónapba eldöntöttem hogy nem is akarok még babàt, erre jön :) Nagyon örülök neki mielőtt félreértenéd

A lényeg hogy próbálj másra gondolni, kösd le az agyad valamivel, akár tanulhatsz is vagy valami

2015. nov. 23. 11:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Áhhh, kispiskóta vagy. Az itteni paracsajok már egy hete teszteltek volna és feltették volna a teszt fotóját, hogy ugye van rajta második csík.

Szervezz magadnak programokat, táblázd be a napot.

2015. nov. 23. 11:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan ez volt. Aztán eldöntöttem, hogy nem is baj, még ráérek, nem baj hogy nem vagyok terhes. Erre nekem is késett, ugyanúgy gyengébb pms tünetek, aztán pár nap múlva egy hetes késésnél pozitív teszt. Most 11hetes vagyok.
2015. nov. 23. 12:21
 4/7 A kérdező kommentje:

Voltaképpen vicces a dolog. Mint Aragorn nagyon titkos naplójában a visszatérő motívum: "Még mindig nem vagyok király." Én is írhatnám minden vécéremenés után, hogy "Még mindig nem jött meg."

#3., ne is mondj ilyeneket, csak még jobban beleélem magam. :) Amúgy gratulálok.

2015. nov. 23. 12:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Nincs. Kattogas volt mindig :D de ha picit le tudsz nyugodni talán megerzed sikerlt e vagy se. En azért vhol megereztem. Jo melyen :D es persze abszolút nem nyugtatott meg hisz gondoltam csak bebeszelem. Kitartas! :)
2015. nov. 23. 12:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Mikor tesztelsz vagy mész dokihoz? :) drukkolok!
2015. nov. 27. 11:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm, de sajnos kb. 4 nap késéssel megjött. Talán majd legközelebb.
2015. nov. 27. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!