Nemvárt előtt hogy állítsam le az agyam kattogását?
Szombaton lett volna esedékes a vérzésem, szóval 2. napja késik, de nem óramű pontos, 1-2 nap csúszás előfordul.
Próbálom meggyőzni magam, hogy meg fog jönni, mert a szokásos PMS repertoáromat most is előadtam, bár talán gyengébben, mint máskor... Nem akarok reménykedni, mert félek az újabb csalódástól, de ez a várakozás kihozza belőlem a hipochondriát.
Legszívesebben röhögnék magamon, mert egész hónapban hótt lazán veszem a témát, de ilyenkor pár napra meggárgyulok... ezen kattogok folyamatosan. Már nem tudom hogy elterelni a figyelmemet. Ezzel is álmodtam. Őrület.
Tesztelni babonából nem akarok, meg úgyis csak holnap tudnék eljutni patikába.
Sajnos a munkám csak a kezemet foglalja le, az agyamat nem.
Nektek van valami praktikátok ennek az időszaknak az átvészelésére?
Hát sajnos nem tudok tipprt adni, olyankor szinte mindenki izgul alig várja hogy azt mutassa a teszt amit látni szeretne.
Gondolj arra hogy ott van már a picike :) Nekem pl akkor lett pozitív tesztem mikor abba a hónapba eldöntöttem hogy nem is akarok még babàt, erre jön :) Nagyon örülök neki mielőtt félreértenéd
A lényeg hogy próbálj másra gondolni, kösd le az agyad valamivel, akár tanulhatsz is vagy valami
Áhhh, kispiskóta vagy. Az itteni paracsajok már egy hete teszteltek volna és feltették volna a teszt fotóját, hogy ugye van rajta második csík.
Szervezz magadnak programokat, táblázd be a napot.
Voltaképpen vicces a dolog. Mint Aragorn nagyon titkos naplójában a visszatérő motívum: "Még mindig nem vagyok király." Én is írhatnám minden vécéremenés után, hogy "Még mindig nem jött meg."
#3., ne is mondj ilyeneket, csak még jobban beleélem magam. :) Amúgy gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!