Hogy lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés
27 éves nő vagyok és egy boldog házasságban élek.A párom 35 éves.Mind a ketten nagyon szeretnék családot ezért 2 évvel ezelőtt elkezdtünk próbálkozni de sikertelenül.Majd orvoshoz fordultunk és mindenféle beavatkozáson átestünk.Iszonyatos megpróbáltatáson estünk keresztül.Ez idő alatt optimáisan álltunk a helyzethez.A párom csalàdi autót vásárolt, lakást vettünk és kineveztük a baba szobát, szóval mindkettőnk legnagyobb álma egy baba.(volt) de napokban kiderült hogy miattam soha nem lehet közös gyermekünk.Se inszem, se lombik se semmi ( nem részletezném) elvettem a férjemtől az âlmát? hogyan tovább? Én teljesen összetörtem és a párom is. Én sajnos ellene vagyok az örökbefogadásnak mivel elég volt a herce hurcából (kérlek ne ítélj el ezért) viszont felmerült bennem hogy hagyom hogy a férjem beteljesítse az álmát és kiszállok az életéből.Ti hogy látjátok?
2015. nov. 23. 10:25
1 2
 11/18 anonim válasza:
Jajj, nagyon sajnálom :( Szörnyű lehet, ne haragudj ha felzaklattalak. Próbáljatok meg a férjeddel egymásra koncentrálni, menjetek el kikapcsolódni, aztán hátha megváltozik az örökbefogadással kapcsolatban a véleményed. Kitartás
2015. nov. 23. 18:22
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. nov. 23. 20:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Őszintén nagyon sajnálom! Nekem van egy lányom. Lombikbaba. Elzáródás. Nagyon akartuk. Aztán megszuletett. Piszok faradt voltam. Valószínűleg depresszios is. Rengeteget sirtam es rengeteget vagyodtam a regi nyugodt eletem után. Szerettem ot de hat egy csopp kis baba volt edes... Ki ne szeretne. Rengeteget sirt keveset aludt. Aztán elkezdett ez javulni en pedig hozzanottem. Aztán jott a szerelem. Első perctől örültem de az igaz szerelem nálam késett picit :D ma mar nincs eletem nélküle. Bar kicsit szégyellem ezt azért írtam le h hidd el örökbefogadással is lehet "saját" gyereked. Akit imádszmert osszenottok. Persze erre most ne gondolj! Ez korai. Gyaszold meg ami elveszett! Adj idot! De ne dobd el a szerelmet! Kepzeld el mi lenne forditva? Hogy esne neked? Te elmennel? Nagyon sok erot kivánok!!!
2015. nov. 24. 07:13
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj drága,teljesen megértelek.6 éve szeretnénk babát,de nem sikerül,36 éves leszek a jövő hónapban.Azt mondták hogy akár természetes úton is lehet babám,de nem sikerül mégsem.Mi elengedtük a férjemmel.Élünk,próbáljuk megteremteni a boldogságot magunknak úgy ahogy tudjuk.Most még nehéz,de hidd el lehet élni gyermek nélkül.Hol van az megírva hogy gyermek nélkül nem lehetünk boldogok?Ki mondja azt meg hogy ha nincs gyerek akkor boldogtalanságra vagy ítélve?A társadalom mondja ezt.De gondold el,miért vágysz olyanra amiről nem is tudod hogy milyen? Hidd el egy idő után jobb lesz.Vagyis itt a magam nevében beszélek,mert azt nem tudom hogy te hogyan és mikor tudod feldolgozni ezt.De sikerülni fog.És a te döntésed lesz az hogy miként akarod leélni az életedet.Szomorúan,besavanyodva,vagy a boldogságra törekedve.Ha a férjed szeret akkor nem fog elhagyni.Hadd döntse ezt ő el,ne okozz neki nagyobb fájdalmat hogy még te is elhagyod.Neki is nagyon nehéz ez biztos,a férjemből kiindulva,csak ők máshogyan élik meg.Szeressétek egymást,és kívánok neked egy nagyon boldog életet.
2015. nov. 25. 12:20
 15/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a hozzàszólásokat. Kénytelen leszek elfogadni és ìgy tovább élni az életünket.
2015. nov. 26. 08:34
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Tarts ki a férjed mellett, nem szabad, hogy emiatt tönkremenjen egy boldog házasság. Nekünk sem lehet valószínűleg gyerekünk, megvolt minden kivizsgálás, ismeretlen eredetű meddőség. 2 éve nem esek teherbe, a családi körben mindenki babázik, terhes és borzasztó nehéz végignéznem a boldogságukat, mert a saját nyomorúságommal és sikertelenségünkkel szembesülök ilyenkor. Nem sikerült feldolgoznom, nem is tudom, hogy fogom, ha egyszer sikerül. Magunkhoz vettünk egy kiscicát, amiről ketten gondoskodunk a párommal. Nem egyenértékű, de közös, és nekem ők a kis családom.

Sok erőt és kitartást kívánok! Vigyázzatok egymásra! :)

25N 33F

2015. dec. 1. 13:40
 17/18 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom :( és köszönöm a biztatást.
2015. dec. 1. 16:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Hm...ez az egyik legnehezebb dolog..én megyek műtétre mioma miatt és hát 75% esélye van az orvos szerint h sikerül.Ezt a hírt egyik hétfőn tudtam meg,pár napra rá közölték h a szomszédom terhes a 4! gyerekkel,szóval amikor mindig szembesülsz a kudarcoddal az a legdurvább.De én is hiszem azt h gyerek nélkül is lehettek boldogok.
2015. dec. 7. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!