10hònapja nem sikerül a baba, pénteken nőgyògyászhoz megyek. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

A hőm és ovuteszt szerint ovum van,a ciklusaim 30-35 naposak. Jòkor voltunk együtt többször is,mégsem sikerült. Azt gondolom,hogy hormonbaj,IR,pajzsmirigy,endo vagy hasonlò lehet a baj. Mit mondjak? Mert a dokik nem szeretik az okoskodást... csak általánosságban kérjem,hogy vizsgáljon ki,csak soroljam fel a tüneteim vagy mondjam el hogy szerintem nem stimmelek hormonilag?

Köszi a tanácsokat!

2015. okt. 7. 19:15
 1/8 anonim ***** válasza:
A tényszerű dolgokat elmondhatod mindenképp: hogy mióta próbálkoztok, előtte hogyan védekeztetek, ciklusod hossza, hőmérőzéssel is megfigyeled. Ez az orvosnak is infó, ha van grafikonod a hőmérőzésről, valószínű érdekli. Azt is elmondhatod, hogy attól félsz, valamilyen hormonális bajod van, és azért nem sikerült még a baba. De nem úgy mondd, hogy tuti hogy az a bajod, hanem csak hogy felmerült benned és félsz tőle.
2015. okt. 7. 19:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! biztos vagyok benne hogy ha nem talál semmi rendellenességet, akkor a citológiai lelet megérkezése után beutalót kapsz kettő vérvételre. Az egyik a ciklus 3. a másik a 21. napon lesz. Nálam is ugyanez a probléma, csak én 9 hónap után mentem orvoshoz, de viszont csak 2 hónapja hőmérőzök.
2015. okt. 7. 20:05
 3/8 anonim ***** válasza:

Először is nyugi. Ahogy telik az idő,úgy nő az esély. Nekünk egy év volt mìg összejött ( én 31 pàrom 39) 10 hónap utàn mentem orvoshoz,hogy mi van. Rendben voltam. Ecsetekte a lehetőségeket utakat. De alapos vizsgàlaton kìvül semmi. Azt mondta nyugi plusz figyeljem magam,mérjek hőt.( ez elmaradt összevissza keltem) Visszamentem kaptam beutalót vérvételre és hogy a pàrom menjen előbb vizsgàlatra. Oké. Utàna màr vigyorogva mentem,hogy nem jutottam el a vérvételre mert pozitìv lett a tesztem 😁 Megnyugodtam és összejött egyből.

Amúgy ugyanez lesz megvizsgàl, max vérvétel,de a pàrodnak egyszerűbb a vizsgàlat,mint pl az àtjàrhatósàgi neked. Miből gobdolod az ir/ hormon bajokat? Hàny évesek vagytok.

2015. okt. 7. 21:10
 4/8 Manka68 ***** válasza:
Ha hormonproblémára gyanakszol, akkor inkább endokrinológushoz menj, ne nőgyógyászhoz. A hormonok nem a nődoki szakterülete.
2015. okt. 8. 17:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Endometriózis.
2015. okt. 16. 18:27
 6/8 anonim ***** válasza:
ez miből derült ki?
2015. okt. 16. 20:03
 7/8 anonim ***** válasza:
A legeslegfontosabb a párod kivizsgálása, ezzel kezdjétek. Sokszor a nőket agyonvizsgálják, mire kiderül, hogy a férjnél kevés a spermiumszám. Sajnos nagyon gyakori, a meddő párok felénél a férfiaknál van a probléma.
2015. nov. 26. 19:07
 8/8 anonim ***** válasza:
mi történt veled azóta?
2017. febr. 7. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!