Pcos gôrbe, clostyval?

Figyelt kérdés

Sziasztok, pco+enyhe ir+ pm alulműködés...szokásos. Babát szeretnénk, clostyt kaptam. 7 napja pozitív az ovutesztem, de linkelem a görbét is meg a teszteket is. Mikor még nem Kaptam clostyt sose volt pozitiv ovutesztem. ( ezt csak azért írom, mert tudom h pcotol lehet pozi ovuteszt) cisztám mmég nem volt csak sok éretlen tüszőm, szzerintetek lehet normális még ez a ciklus, lehet peteérésem? Hozzáteszem norculuttal menstruáltam csak, magamtól nem, mióta abbahagytam a fog.gátlót (Május)

[link]

[link]

2015. szept. 10. 09:41
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Szia, nem lett, egyre halványodik a csik. Kövi hönapban már 2x1 closty lesz...talán akkor :)
2015. szept. 12. 22:19
 22/26 anonim ***** válasza:

A görbéd most,hogy néz ki?

Szeretnék segíteni hátha azon látszik valami :)

2015. szept. 12. 23:10
 23/26 A kérdező kommentje:

[link]

Igy néz ki most, semmi változás...petefészkem néha picit szurkál, vizesebb lett a folyás, de semmi extra :)

2015. szept. 13. 06:23
 24/26 A kérdező kommentje:
Csak az a gáz hogy ha most se lesz..és nem hiszem hogy lesz....peteérés, nem lesz megint mensim se...szóval még egy kör norculut.....aztán már tényleg inkább hagyom a szervezetem, folytatom a diétát mozgást meg a gyogyszereket aztán csak lesz valami.
2015. szept. 13. 06:26
 25/26 anonim ***** válasza:
Hát tényleg úgy tűnik,hogy nem volt még ovud.Mikor kell elkezdened a norcolutot?2 ciklussal ezelőtt nekem is kellett szednem mert van 1 cisztám.Képzeld ahelyett,hogy megjött volna csak pecsételtem és ovum lett.Érdekesek ezek a gyógyszerek....
2015. szept. 13. 11:02
 26/26 A kérdező kommentje:
Azt mondta a doki h várjak 10 napot mensire, akkor teszteljek nem vagyok-e terhes és akkor kezdjem el szedni 10napon át és ha megjött akkor 2×1 closty a 3. Naptol
2015. szept. 13. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!