Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok nektek milyen tapasztal...

Csajok nektek milyen tapasztalataitok vannak clostyval?

Figyelt kérdés
Ez az első clostys hónapom.30 napos ciklusnál 3. Naptól 7. Napig closty a 15 naptól pedig duphaston. Peteérésem és tüszőrepedésem volt.szerintetek mennyi eselye van h teherbeessek? Akik kaptak hasonló kezelést mennyi idő után sikerült?
2014. febr. 28. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én eleve csak 1 hónapot szedtem mindkét gyerkőcömnél. A nagy ennek ellenére nem a clostys hónapban fogant hanem a következőben. Most pedig úgy volt hogy dec. ben a 4. naptól szedtem 12.en már látszott a 2 szép nagy tüsző és szerencsére meg is fogant a bébi ( pedig nagyon izgultam mert pont beleestem ebbe a hasmenéses vírusba a beágyazódás idején, és napokig rosszul voltam, szédültem, alig éltem). Most megyek majd a 12 hetes uh-ra.

Esély van rá ha együtt voltatok abban az időszakban. Szorítok hogy így legyen!

2014. febr. 28. 15:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem anno nem jott ossze de én úgy szedtem hogy closty aztán bromocriptin.Amikor már 3.4.honap jott meguntam hogy állandoan uh meg stressz:( "eldobtam" minden gyogyszert és rá két honapjára már terhes is voltam a fiammal!Gond nélkul minden a terhesség és a szulés is!
2014. febr. 28. 16:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Ikreim lettek tőle.
2014. febr. 28. 16:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét lányom azzal fogant,mindegyik az első hónapba :) Drukk!!!!!!!
2014. febr. 28. 20:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Én három hónapig szedtem nekem nem használt. ......
2014. márc. 2. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!