Pcos gôrbe, clostyval?

Figyelt kérdés

Sziasztok, pco+enyhe ir+ pm alulműködés...szokásos. Babát szeretnénk, clostyt kaptam. 7 napja pozitív az ovutesztem, de linkelem a görbét is meg a teszteket is. Mikor még nem Kaptam clostyt sose volt pozitiv ovutesztem. ( ezt csak azért írom, mert tudom h pcotol lehet pozi ovuteszt) cisztám mmég nem volt csak sok éretlen tüszőm, szzerintetek lehet normális még ez a ciklus, lehet peteérésem? Hozzáteszem norculuttal menstruáltam csak, magamtól nem, mióta abbahagytam a fog.gátlót (Május)

[link]

[link]

2015. szept. 10. 09:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nagyon sok pcos kismamát ismerek akik csinálták a 4-es! kezelést, ennek ellenére nem volt peteérésük csak elmúltak a ciszták, szőrök, pattanások és beállt a ciklus. Ők kaptak clostyval rásegítést és legtöbbnek bizony ettől lett babája! Rendes orvos kell aki odafigyel!
2015. szept. 10. 13:19
 12/26 anonim ***** válasza:

*És az a sok pcos, akik clostyval lettek terhesek?

Én egyetlen egyről nem tudok. De olyanról igen, akik tele lettek tőle cisztákkal a már meglevőkön felül.

Clostival lehet teherbe esni, csak nem egy PCOS-nak.

Én hiszek inkább egy endos (endokrinólógiás) profnak aki ezt mondta nekem, mint a többieknek.

2015. szept. 10. 13:25
 13/26 anonim ***** válasza:

"Én egyetlen egyről nem tudok"

Olvass szakirodalmat, mondtam már.

[link]

2015. szept. 10. 13:27
 14/26 anonim ***** válasza:

Nekem hirtelen az jutott eszembe a tesztjeid alapján,hogy nem-e nagyon érzékeny tesztet használsz.

Pl nekem nincs semmi bajom,de a 10-es lh teszt nem vált be mert amikor elkezdett emelkedni az lh a szervezetembe folyamatosan pozit mutatott.Ellenben a 25-ös teszt csak akkor volt pozi amikor tényleg volt ovum.

2015. szept. 10. 16:00
 15/26 A kérdező kommentje:
De tizes teszttel csináltam most, előtte meg huszonötössel, mikor még nem szedtem clostyt. Kipróbálom 25össel, köszi a tippet
2015. szept. 10. 16:03
 16/26 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mit mutat :).Ha tudod akkor úgy csináld,hogy ugyan abból a pisiből csináld a 10-est és a 25-öst is :).
2015. szept. 10. 16:09
 17/26 A kérdező kommentje:
Háh.....utolsó, ráhibáztál! Túl érzékeny akkor a 10 es teszt, 25ösnél fele olyan erős a második csík....hatalmas pacsi!!!! :D
2015. szept. 10. 16:10
 18/26 A kérdező kommentje:
Viszont mikor először teszteltem a hónapban, akkor emlékszem hogy mind2t csinaltam mert nem akartam elhinni hogy végre pozi, és akkor mind2 pozi volt...akkor lehet volt már peteérésem? Mert most ugye meg negatív
2015. szept. 10. 16:12
 19/26 anonim ***** válasza:
Sejtettem,hogy ez a hiba :).Viszont görbe alapján én arra tudok gondolni,hogy próbálkozott már a szervezeted egy ovuval,de nem sikerült neki mert nem emelkedett a leesés után megfelelően a hőd.Így szerintem tesztelgess folyamatosan a teszttel mert eztán lesz csak ovud.
2015. szept. 10. 17:33
 20/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Mizujs?Lett már pozi ovu teszted?

A hiba megtalálója :)

2015. szept. 12. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!