Inzulinrezisztenciával miket lehet enni? Milyen zöldségeket és gyümölcsöket lehet enni és melyiket mikor? Ti miket szoktatok enni? Tudtok esetleg pár receptet? Hogyan méritek ki hogy mikor mennyit lehet enni? Milyen húsokat lehet enni?
Figyelt kérdés
Ti milyen gyógyszert szedtek? Valaki próbálta esetleg a méhpempőt IR-re? Hogyan gyógyultatok ki belőle vagy lett jobb az eredmény és sikerült a baba is?2015. aug. 5. 18:46
1/4 anonim válasza:
Kigyógyulni nem lehet. Javítani az állapoton igen. Ez nem olyan egyszerű, hogy ide 5 mondatban összefoglaljam, de minden infót megtalalsz facebookon aPCOS/IR hitelesen csoportban diétáról, mozgásról, gyógyszeres kezelésről, orvosokról stb.
Ajánlom még: www.pcos.hu
www.mensmentis.hu
2/4 anonim válasza:
Ezt orvostól és dietetikustól kellene megkérdezni a pontos értékeid ismeretében, nem egy laikus fórumon tájékozódni. Ha rossz tanácsot kapsz és rosszabbodik az állapotod, azzal előrébb leszel?
ORVOST kérdezz.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. A mensmentisbe megyek majd csak sajnos októberre kaptam időpontot, úgyhogy azért bátorkodtam itt kérdezni. Abban szerintem tud segíteni más is hogy miket lehet enni pár példát, aki szintén ebben a cipőben jár.
2015. aug. 6. 11:06
4/4 anonim válasza:
kérek egy email címet küldök doksit én is mensmenti diétáját tartom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!