Milyen és mennyi ételt adtok tízóraira a babátoknak? Mivel teszitek laktatóbbá a gyümölcsöket? Mennyi idő alatt váltottatok ki egy étkezést?
először a 10 órait váltottuk ki, 3 hét alatt. kerek 6 hónapos volt mikor egy teljes adag gyümölcsöt kapott, 120 mlt. (előtte anyatejes volt)
Mivel ezt pillanatok alatt behabzsolta, és mert 6 hós volt amúgy is, elkezdtem bele kekszet reszelni...nyilván először csak a sarkát, aztán egyre többet, míg nem eljutottunk az egy teáskanálig. Egy darabig ezzel sűrítettem, de szorulásos lett (almától) ezért a védőnő tanácsára a későbbiekben és azóta is mindig zabpehellyel kapja a 10 órait: 2-3 teáskanál zabpelyhet 2 percig főzök kb ujjnyi vízbe, míg be nem szívja. Ezt teszem a gyümölcsökhöz, így együtt darálom meg. Most már 1 éves, joghurtot is teszek bele neki.
Illetve én a körtét is 6 hósan vezettem be, mert mint írtam az alma fogta a hasát, és akkor semmi más nem volt mint körte, télen. De nagyon jól bírta a pocakja. Egyébként a meggy is elsők között adható, és az is széklet lazító. Szintén az elsők között adható a cékla és a sütőtök, de most egyiknek sincs szezonja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!