9hós lány kezdetektől nem hajlandó megenni, fintorog és nyelvét nyújtja.Próbáltam már almát nyersen, főzve. Őszibarackot, cseresznyét, szilvát. Csak üveges bébiétel formájában eszi meg.
Lehet, most le fognak pontozni, olyan furcsa lesz, amit írok, de az én fiam imádta a banános krumplipürét :D
vagy az almás zabpelyhet...
Ha megpróbálod valamilyen általa kedvelt ételhez passzítani a gyümölcsöt, akkor biztos jobban menne...
Vagy csinálhatsz reszelt almát reszelt répával összekeverve, pici citromlével, meg nem tudom, lehet-e már ilyen korban, ha igen, akkor kis mézzel.
2015. jún. 12. 21:33
2/11 anonim válasza:
almás zabpehely persze főzve, kása formában
2015. jún. 12. 21:34
3/11 anonim válasza:
az én fiam sem eszi meg, nála is 9 honaposan jott ki ez a "dili" és més most is tart 1,5 éves...jaaa o annak idején az uvegeset sem ette meg.
2015. jún. 12. 21:37
4/11 anonim válasza:
Kedves 1-es. Ha téged lepontoznak akkor velem nem tudom mit csinálnak,de én a hippes finomfőzeléket keverem a sárgabarackkal mert csak így hajlandó megenni a főzeléket.:)
(Nálunk főzelék gondok vannak:)
A burgonya+brokkolit az almával:) Majdnem az összes ételébe kell egy kicsit gyümi gondolom azért mert finom édes, mert máskülönben kiköpdösi:) és még röhög is rajta:)
2015. jún. 12. 21:39
5/11 anonim válasza:
4-es, ez jó!!! :D ( 1-es vagyok )
2015. jún. 12. 21:47
6/11 anonim válasza:
Az enyém meg csak 6 hónapos múlt,a kóstolgatásnal tartunk,mert 5 pici kanál a max.,amit megeszik.Az álmától a hideg rázza,nyersen,sülve,főve!A sargarepat nem szereti,úgyhogy alig várom,hogy őszibarack legyen a kertben,mert egyszerűen sehova nem haladok a hozzátáplálással.Üvegest meg nem akarok adni,mert az első is csak azt ette,és a mai napig naggggyyyyoooon rossz evő,4 éves múlt.
Nem tudom mikor jutok el odáig,hogy egy egész adagot megegyen.
Nem sokat segítettem,bocs.
2015. jún. 12. 22:16
7/11 anonim válasza:
Tegyél bele gyümölcscukrot. Tudom, hogy manapság szentségtörés ilyeneket mondani, de a bébiételek némelyikében is van. Az én lányom sem volt hajlandó megenni, mert savanyúnak találta őket, a hideg is kirázta. Azóta vagy banánnal, vagy keksszel vagy gyümölcscukorral adom neki a gyümölcsöket, így megeszi. Persze a mértéktartás nem árt.
2015. jún. 12. 22:18
8/11 anonim válasza:
Én még a többieknél is furcsábbat írok: ha nem szereti a gyümölcsöt, adj neki zöldséget, meg minden mást, amit szeret. Néha egy-egy üveges gyümölcsös bébiételt. Felesleges erőltetni, attól nem fogja megszeretni, és ha a zöldségeket meg szereti, vitaminhiánya sem fog kialakulni.
2015. jún. 12. 22:39
9/11 anonim válasza:
A többi szilárd táplálékkal hogy áll? Szeret rágcsálni vagy inkább a pépeset eszi?
2015. jún. 13. 11:37
10/11 anonim válasza:
a fiam, se a banánt, se az almát, se barackot..semmit sem eszik meg, ami gyumolcs. viszont a párolt zoldbabot, répát simán elrágcsálja :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!