Mit csináljak, hogy megegye a gyümölcsöket?
Figyelt kérdés
9hós lány kezdetektől nem hajlandó megenni, fintorog és nyelvét nyújtja.Próbáltam már almát nyersen, főzve. Őszibarackot, cseresznyét, szilvát. Csak üveges bébiétel formájában eszi meg.2015. jún. 12. 21:19
11/11 anonim válasza:
Szia,az én kislányom decemberig mindenféle gyümölcsöt megevett,majd egyik napról a másikra semmit.Most 2 éves.Én is elvagyok egy kicsit keseredve.Minden nap kínálgatom,belekeverem ebbe-abba,de semmi.Már én is arra gondolta,hogy veszek üvegeset,hogy legalább úgy egye meg.Egyébként minden mást megeszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!