Szeptemberben kezdeném a hozzátáplálást. Érdemes eltennem gyümölcsöket lefagyasztva pl. barack?
Nyugodtan fagyaszd le! A barackot úgy, hogy megmosva, kettévágva, magtalanítva, jó lesz a zacsiban, vagy műanyag dobozban. Ahogy kiolvad, szépen szét lehet nyomni villával, nem kell előre pürésíteni.
A többi zöldséget, gyümölcsöt is érdemes kis adagokban, etetésre készen eltenni. Akár úgy, hogy egy-egy gyümölcsadag után csavarsz egyet a zacskón, és akkor nem fagy az egész össze.
Ha van a kertben, akkor zöldségeket tegyél el inkább, répát, borsót.
Szerencsések vagytok, hogy szeptemberre esik a hozzátáplálás, mert akkor sok minden lesz frissen, alma, körte, szilva, sütőtök.
Én is turmixolva tettem el, valahogy jobb úgy elővenni, este előveszem és akkor már másnap délelőtt készen is van, nem kell megvárni amíg a töttyedt gyümi felolvad aztán turmixolni. Meg mosogatás szempontjából is jobb hogy egyszerre leturmixolok több kilót és nem 3 darabonként veszem mindig elő az egész gépet.
Sima eldobható műanyag pohárban tettem el, filccel ráírtam kívülröl h milyen gyümölcs és a tetejére folpackot tettem gumival. Állítva tettem be a fagyasztóba, hogy biztos ne folyjon ki amíg meg nem dermed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!