Akik január környékén kezdik/kezdték a hozzátáplálást gyümölcsből inkább üzletit adnak, vagy üvegeset? Mert déli gyümölcsöt ugye nem lehet a barack meg ilyesmik meg mind behozatal és nagyon mű izük van.
Én is február- márciusban kezdtem almát és banánt meg burgonyát rizst adtam. Ezzel elvolt egy hónapig aztán fagyasztott v. konzerv barack.
Boltit nem érdemes mert az alma a burgonya a rizs olcsó a húsos ételekben sincs soha annyi hús mint amennyit Te otthon tennél bele. Banánból kicsit barnábbat édesebbet vegyél. Importot primőrt én se vennék.
én almát, fagyasztott barackot (én fagyasztottam le), banánt adtam eddig.
tervben van még a krumpli, sütőtök, cékla.
többi gyümölcsöt, zöldséget akkor adok, amikor érik.
Köszönöm a kérdést. Júniusra várjuk a második babát, ergó jövő ilyenkor kezdjük a hozzátáplálást. Nem jutott volna eszembe a nyáron gyümit fagyasztani, de így fogok :).
Kérdésedre válaszolva. Bébiételt adnék neki. Frissen pedig almát, répát, krumplit, szilvát, sütőtököt egyelőre. Nálunk ezekkel el is telt néhány hét. Aztán banán. Cékla is van mostanában, az is mehet az elején úgy emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!