Éncsinálok valamit rosszul? Az 5 honapos babámal 3 hezte keztük a hozzátáplálást, és ebédre megeszik egy üvegnyi bébikajátsütötök-krumli-alma vagy barack és utánna 1,5 orávalmár kér enni 80-100mltápszert, de mennyit kéne ennie hogy birjon 3 orát?
Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 15:22
1/4 anonim válasza:
Jo evo a kisbabad, orulj neki, inkabb megegy uveg bebietelt adjal neki, ne tapszert. Ha pedig te foznel neki krumplival mindent, szerintem tartaslmasabb lenne, probald meg.
Adhatsz neki krumplit, almat, sargarepat, ceklat, brokkolit, es majd a csirke hust is mar.
Annyit adjal neki, amennyit ker. Tuletetni nem tudod.
2/4 A kérdező kommentje:
Ugy csináltam hogy főztem krumplit és ahoz kevertem az üveges sütötökpüréböl a 3/4részét+reszeltem egy almának a felét hozzá és ezt ette meg és ivott 40ml hippes teát rá ez utánn kért 1,5 ora mulva 100 tápszert mondjuk az igaz hogy estig már nem sokat kér 3 kor ette a tápot és talán ha 50-et de van hogy még anyit sem kér 8 körül vacsizik.De igy hogy adjam a gyümölcsöt neki mert regge 9 körül kel 10 körül szopi 130-160 majd 11 körül alváshoz kell a cici ilyenkor 40-60 között eszik még alszik 1-2 körül ebéd (akkor eszi amit irtam) és utánna a táp majd este kér 8 körül nagy ritka hogy du. még eszik.De igy mikor legyen gyümi evés??
2009. febr. 26. 15:43
3/4 anonim válasza:
szia sztem azt a 80-100ml tapszer helyett add a gyumit nem baj ha mas fel oras mulva keri ha akkor ehes . enyem is 5 hos es 8-9 kor kel szopik 12 kor egy uveg gyumi alvas utana 3-4 fele fozi egy uveggel 7 kor szopi 10 kor szopi ejjel nem kel fel enni. remelem segitettem irhatsz privit ha barmit kerdeznel.
4/4 anonim válasza:
Nyugodtan add neki a tapszert, hiszen egy ekora babanak meg sok tejet kell innia egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!