Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Aviva tornász tapasztalatok...

Aviva tornász tapasztalatok PCOS el? 3honapja nincs mensim, se ovu. Megfogja hozni?

Figyelt kérdés
2015. aug. 2. 12:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha hónapokon át rendszeresen csinálod, akkor talán TALÁN beáll tőle a ciklus. Néhány nap alatt nem lehet csodát várni. Ahogy a diéta, gyógyszer, sport sem hoz azonnal eredményt, negyed év a minimum, amikor látszani kezd valami változás. Ebbe az állapotba sem egy hét alatt kerültél. Ezzel tisztában kell lenned.
2015. aug. 6. 10:36
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen, persze koszi. Eddig tiszta is. Nem is ugy gondoltam, hogy holnap utantol mar 28 napos lesz a ciklusom, hanem hogy mikor hozza meg a mensit. Csak nem kell meg 3 honapot varnom arra, hogy egyaltalan megjojjon. Vagy igen?? Mert eddig azt olvastam, hogy az aviva par nap alatt menstuaciot idezett elo stb. Nem azt varom, hogy utana rendszeres lesz csak legalabb egy mensi jo lenne mar, hogy haladjunk valamerre.
2015. aug. 6. 11:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy hónapokat kell várnod a mensire.

Barátnőmnek fél év hármas kezelés kellett az első mensihez.

2015. aug. 6. 11:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Eleg egyeni, hogy kinek mennyi idö. Nekem 3 honap 3-as kezeles kellett, de utana mar, mikor viszonylag rendszeres volt, ha kesett, akkor tornaztam, es meghozta. Az elsö meghozas tovabb tarthat, tenyleg lehet akar 1-3 honap is. A könyvben 72 oran belült irnak, ha rendesen csinalod, betartod a könyvben leirtakat, akkor 1 honap mar hozhat eredmenyt, van, akinek hamarabb. Tenyleg attol függ, hogy a horonjaid milyen allapotban vannak, mennyi serkentesre van szüksege az agyalapi mirigynek.

Csinald a tornat ket naponta 45 percig intenziven, es ne add fel:)

2015. aug. 6. 13:26
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Csinálom mindenképp, mert jobb mint a semmi. Aztán bízzunk a legjobban. Egyébként mintha éreznem a hatását, mert görcsölnek a hasam, mint mensikor, de eddig meg semmi.
2015. aug. 6. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!