Megnezne nekem valaki a pcos hogorbemet? Most mi van?
Figyelt kérdés
Behuzta az ovut, ami sztem nem volt. Biztos, hogy nem volt. Ovu teszt nem mutatja.
Mikor jon mar meg? Ilyenkor ha nincs ovu mikor jon meg? Ilyen velem meg sosem volt. 35-40-50 nap koruli ciklusaim vannak (persze redszertelenek) De ilyen sok meg sosem volt 81 nap. Nem is ertem. Mi tortenhetett?
Babat szeretnenk es, amint elkezdtunk probalkozni tonkre is ment a ciklusom. Igy most eselyunk sincs. :(
2015. júl. 30. 16:51
1/6 anonim válasza:
Megjósolhatatlan.
De ezt nem nevezném elromlásnak, mert a 35-50 se épp ideális.
Jársz orvoshoz?
3-as kezelés?
2/6 A kérdező kommentje:
Tartom a pcos dietat a sportot es a stresszkontrollt. De gyogyszereket meg nem szedek. egyenlore nem is szeretnek. Varok egy kicsit, hatha az eletmodvaltas is mar segit. De meg csak most kezdtem 2 hete.
2015. júl. 30. 17:32
3/6 Manka68 válasza:
A két hét még olyan, mintha nem is lenne. Normál esetben gyógyszerrel is hónapok, mire annyira helyreállnak a hormonok, hogy sikerüljön a baba. Gyógyszer nélkül pedig várhatóan még tovább fog tartani. Gyógyszeren a metformint értem, ami nem hormon, hanem a cukoranyagcserét javítja. Kitartás, türelem a kulcsszó. :-)
4/6 anonim válasza:
3 eve derult ki nalam a pcos, akkor a 6. honapban sikerult a baba gyogyszerrel es dietaval, viszont sport nelkul. Megszultem, es kb 3 honap alatt kevesebb voltam mint a terhesseg kezdeten, mert a dieta tovabbra is megmaradt, viszont gyogyszert nem akartam szedni. Elkezdtem a sportot is melle, es most a 2. Honapban terhes maradtam ahogy eldontottuk hogy johet a baba ;-) Szoval lehetseges gyogyszer nelkul is, most mar latom, hogy a sportnak talan meg a gyogyszernel is nagyobb fontossaga van. Adj idot magadnak, sikerulni fog ;-)
5/6 anonim válasza:
Szia, az én hőgörbém is ilyen volt rége n. Hallottál már az Aviva tornáról? Nekem elég a láblengetős gyakorlat és másnap megjön. ;) Mostanában csak akkor késik pár napot ha beleélem magam hogy "most biztosan sikerült!".
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Mar meg is van az aviva könyv. Ma reggel mar meg is csináltam a meghozó gyakorlatokat. Kiváncsi leszek rá. Köszi mégegyszer!
2015. aug. 2. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!