Ritacoronita kérdése:
Ki elemeznetek nekem a hogorbemet? Www.Ciklus.hu/images/diagramok/e1d8cfedbd5f6fb50bcea9f0cfbae aa5_130523_130611_1370908800_. Png Örülnek ha belinkelnetek a tieteket
Figyelt kérdés
Hogorbe
Terhesség
Fogantatas
2013. jún. 11. 07:08
1/9 anonim válasza:
szia!!
nem jó a link!!én legalább is nem tudom megnyitni!!
3/9 anonim válasza:
hát én akkorra tenném az ovut amikorra behúzta!mikor volt ovu fájdalmad?? ha egyáltalán éreztél ,szoktál érezni!!
4/9 A kérdező kommentje:
Szoktam de annyira nem figyelem, de kb akkor
2013. jún. 11. 10:38
5/9 anonim válasza:
akkor most 28 napos lesz a ciklusod!!8 nap múlva ne várd!!
drukkolok!!
6/9 A kérdező kommentje:
Nem varom.de mit gondolsz ebbol van esely?
2013. jún. 11. 12:55
7/9 anonim válasza:
szia!
Én ezekszerint kuriózum vagyok... nekem akkor van peteérésem mikor a legmagasabb a hőm, ha másnap reggel meg jóval alacsonyabb.
ez az enyém itt febr.12 én voltam dokinál akkor éjjel együtt voltunk és másnap reggel 37 feletti. Ez nálam mindig így van/volt. Sajnos a Baba nem maradt velünk :s
8/9 A kérdező kommentje:
:(nagyon sajnálom.nagyon érdekes görbék vannak,sokat megnézek.
2013. jún. 11. 16:30
9/9 anonim válasza:
szia!! én nem mondom,hogy esélyes a baba de azt se hogy nem !! mert nem szeretném,hogy csalódjál!! inkább várjuk meg a nem várt napját és ha nem jön meg akkor tesztelj és akkor már biztosabb!!
első válaszoló voltam!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!