Mikor jön már meg rendszeresen?
Figyelt kérdés
PCOS/IR-es vagyok. 2 és fél éve próbálkozunk. Másfél éve tartom szigorúan a 3-as kezelést, de még most is csak 50 nap körüli ciklusaim vannak, ovulációm szokott lenni, de így az is nagyon ritkán. Eredményeim lassan, de javulnak, bőröm is szép már, híztam is kicsit mert túl vékony voltam. A mostani ultrahangon már nem voltak a petefészekben ciszták. De a mensi mégsem akar rendeződni. Már nagyon türelmetlen vagyok és elkeseredett.2015. júl. 21. 13:36
1/1 anonim válasza:
Pedig rengeteget javultál az elmúlt időszakban, bámulatos. Arról nem beszélve, mennyivel nehezebb helyzet sovány IR-sként javulni (ezzel nem azt mondom, hogy a túlsúly nem gond, dehogynem, én is azzal küzdök évek óta), de látom ismerősökön, milyen kemény munka soványként fejlődni ebben. Légy büszke arra, amit eddig elértél, és pihenj egy kicsit. Sokszor a lelki tényezők (a ritkán emlegetett negyedik pillér) gátolják a sikert. Gondolkodtál valami lelki erősítésen, stresszoldáson? A Pszicho Cafét nagyon tudom ajánlani: https://www.youtube.com/watch?v=0Ihfs_qSMvQ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!