Bimbii20 kérdése:
Hogyan essek teherbe? A párommal rendszeresen van nemi életünk, és nem védekezünk mert szeretnénk babát, de semmi.
Figyelt kérdés
Az utóbbi 4 hónapban nem jött meg el mentem orvoshoz mondta hogy a szénhidrátból vissza kell vennem! Nem rendszeres a menstruációm se, így hogy tudok teherbe esni, mit csináljak?2013. júl. 15. 13:21
1/6 anonim válasza:
Először is, rendszeressé kéne tenni a menstruációt.
Ki kéne vizsgáltatni az okát, hogy miért nem rendszeres.
És azon segíteni.
2/6 anonim válasza:
Ennyivel el is küldött h, kevesebb szénhidrát kell??? o.O Keress másik orvost legelőször, majd a ciklusaidat hozasd rendbe! Így nem lesz könnyű teherbe esned ha nem h, rendszertelen a mensid de még csak nincs is! Vannak erre gyógyszerek, de az nem az h, nem eszel zsíros kenyeret...o.O
3/6 anonim válasza:
1. Irány az endokrinológus és egy normális nőgyógyász! A tünetek alapján simán lehet PCO is!
2. Nemcsak rajtad múlik, hanem a férfin is. Ő volt már kivizsgáláson?
3. Mióta próbálkoztok? Mennyi idősek vagytok?
4/6 anonim válasza:
Én is endokrinológust javaslok, mert ha azt mondta a dokid, hogy kevesebb szénhidrát kellene, akkor lehet hogy PCOSra/IR-re gyanakszik. Ezekhez meg hormonérték / terheléses vérvétel kell. Azt meg endo dokira kell bízni. Szerintem vezess görbét, legyen cikluskövetésed, az is sokat elárul.
5/6 A kérdező kommentje:
Agusztus 5re vagyok beutalva endokrinológus-hoz.. Mi az a PCOS??? A párom nem volt még vizsgálaton, 19vaggyok Ő 26éves és kb 5hónapja próbálkozunk
2013. júl. 15. 18:17
6/6 A kérdező kommentje:
ja az irta a leletre az orvos hogy nem jellegzetes PCO-ra
2013. júl. 15. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!