Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ti megértenétek ha kolléganőtö...

Ti megértenétek ha kolléganőtök táppénzre menne pszichés állapota miatt, mert nem sikerült az inszeminációja és amúgy is gyermekekkel kapcsolatos a munkánk?

Figyelt kérdés
2015. júl. 20. 17:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Elméletileg most az lenne a helyes válasz, hogy igen,de nem tudom ezt írni. Pedagógus vagyok, 5 sikertelen inszemen és szintén sikertelen lombik után vagyok túl több évnyi próbálkozással a hátam mögött. Egyszer nem maradtam otthon még egy napra sem, mert nem sikerült, eszembe sem jutott. Ha nem bírom lelkileg, mert gyerekek között vagyok, basszus akkor lelépek és keresek más munkát. Ha valaki ennyire nehezen viseli nincs mit a tanügyben keressen, mert feltételezem a munkateljesítményére is kihat. Tudom ezért lepontoznak, de ez az állapot az ő javát sem szolgálja, csak szenved a más gyereke között.
2015. júl. 31. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!