Akinek volt már inszeminációja, tudna válaszolni 1-2 kérdésre?
Hétfőn voltam az első (remélem utolsó) inszemináción.
Két kérdésem van:
1. Az normális, ha néha picit görcsölget a hasam? Olyan nagyon enyhe megjön érzés.
2. két hét múlva (16-án) kell mennem HCG vérvételre, elvileg 15-én kellene nem megjönnie. Tesztelnétek előtte? Ha igen, mikor lenne érdemes?
Előre is köszi a válaszokat.
Legkorábban 14-én szombaton lehet teszteli, akkor már esélyes, hogy egy erősebb teszt kimutatja. A hasgörcs lehet, hogy emésztőszervi, beágyazódásnak még egy kicsit korai, bár az is lehet, ha az inszem előtt egy-két nappal volt peteérésed. Vagy esetleg megsértették egy picit a méhnyakadat.
Lehet, hogy észre se vennéd ezt a görcsölést, ha nem figyelnéd magad most fokozottan. Nyugi, most úgysem tehetsz semmit, jövő szombatig ne is foglalkozz a témával.
Igyekszem nyugodt maradni, és nem fogok tesztelni 16-a előtt :)
Egyébként ha negatív a teszt, akkor már vérvételre nem is érdemes elmenni?
Szia! Megkérdezhetem, hogy hol voltatok inszemen? És Neked nem fájt?
Megpróbálom röviden leírni, hogy miért kérdezem. Én konkrétan majdnem sírva hívtam fel aznap délután a meddőségit, menni alig tudtam a fájdalomtól, megkérdeztem, hogy vehetek-e be fájdalomcsillapítót. Mondjuk én alapjáraton is megérzem az ovut, akkor is néha fájdalomcsillapítót kell bevennem. Gondolom, erre nekem még rátett a tüszőrepesztő is. Úgyhogy mikor nyomták fel azt a valamit, baromira fájt.
A másik, hogy engem nem hívtak vissza vérvételre. Már én írtam a dokinak, hogy nem jött meg, viszont negatívak a tesztek. Majd visszaírta, hogy jaaaaa, akkor hagyjam abba az utrogestant, mert valószínű, hogy attól nem jön meg.
Ne haragudj, hogy nem a kérdésedre válaszoltam, csak kíváncsi vagyok.
A Róbert Károly Magánklinikán voltunk.
Egy kicsit éreztem, de inkább ilyen enyhe mensis görcs volt, kb fél órát tartott, azóta néha görcsölget.
Az utro-tól tényleg nem jön meg, azt abbahagyva nekem kb. 4 nap múlva jött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!