Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek volt már inszeminációja...

Akinek volt már inszeminációja, tudna válaszolni 1-2 kérdésre?

Figyelt kérdés

Hétfőn voltam az első (remélem utolsó) inszemináción.

Két kérdésem van:

1. Az normális, ha néha picit görcsölget a hasam? Olyan nagyon enyhe megjön érzés.

2. két hét múlva (16-án) kell mennem HCG vérvételre, elvileg 15-én kellene nem megjönnie. Tesztelnétek előtte? Ha igen, mikor lenne érdemes?

Előre is köszi a válaszokat.

2015. febr. 5. 09:55
 1/7 Vilcsianyuja ***** válasza:

Legkorábban 14-én szombaton lehet teszteli, akkor már esélyes, hogy egy erősebb teszt kimutatja. A hasgörcs lehet, hogy emésztőszervi, beágyazódásnak még egy kicsit korai, bár az is lehet, ha az inszem előtt egy-két nappal volt peteérésed. Vagy esetleg megsértették egy picit a méhnyakadat.

Lehet, hogy észre se vennéd ezt a görcsölést, ha nem figyelnéd magad most fokozottan. Nyugi, most úgysem tehetsz semmit, jövő szombatig ne is foglalkozz a témával.

2015. febr. 5. 11:03
 2/7 A kérdező kommentje:

Igyekszem nyugodt maradni, és nem fogok tesztelni 16-a előtt :)

Egyébként ha negatív a teszt, akkor már vérvételre nem is érdemes elmenni?

2015. febr. 5. 13:02
 3/7 Vilcsianyuja ***** válasza:
Vérvételre csak akkor nem érdemes szerintem elmenni, ha előtte megjönne a nemvárt, és szokásos mennyiségben, ideig zajlana. Akkor tutira sikertelen volt a hónap. De ha nem jön meg 16-ig, akkor úgy is érdemes elmenned vérvételre, ha közben tesztelsz, és negatívat mutat.
2015. febr. 5. 16:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia! Megkérdezhetem, hogy hol voltatok inszemen? És Neked nem fájt?

Megpróbálom röviden leírni, hogy miért kérdezem. Én konkrétan majdnem sírva hívtam fel aznap délután a meddőségit, menni alig tudtam a fájdalomtól, megkérdeztem, hogy vehetek-e be fájdalomcsillapítót. Mondjuk én alapjáraton is megérzem az ovut, akkor is néha fájdalomcsillapítót kell bevennem. Gondolom, erre nekem még rátett a tüszőrepesztő is. Úgyhogy mikor nyomták fel azt a valamit, baromira fájt.

A másik, hogy engem nem hívtak vissza vérvételre. Már én írtam a dokinak, hogy nem jött meg, viszont negatívak a tesztek. Majd visszaírta, hogy jaaaaa, akkor hagyjam abba az utrogestant, mert valószínű, hogy attól nem jön meg.

Ne haragudj, hogy nem a kérdésedre válaszoltam, csak kíváncsi vagyok.

2015. febr. 5. 21:59
 5/7 A kérdező kommentje:

A Róbert Károly Magánklinikán voltunk.

Egy kicsit éreztem, de inkább ilyen enyhe mensis görcs volt, kb fél órát tartott, azóta néha görcsölget.

Az utro-tól tényleg nem jön meg, azt abbahagyva nekem kb. 4 nap múlva jött meg.

2015. febr. 6. 09:05
 6/7 Vilcsianyuja ***** válasza:
Ja, azt nem írtad, hogy Utrogestant is szedsz, akkor nyilván az a legjobb, ha elmész vérvételre, mert csak akkor kellene abbahagyni az Utrot, ha a vérvétel eredménye negatív.
2015. febr. 6. 12:51
 7/7 murzsáné válasza:
szia én nyíregyházára járok (inszem)most lesz a harmadik de remélem hogy sikerülni fog mert mi már nagyon rég szeretnék babát
2015. febr. 7. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!