Akinek Utrogestant kellett szedni alacsony progeszteron szint miatt, válaszolnátok pár kérdésre?
2*2-t használok. Nekem volt uh-s cikluskövetés, és mindig a doki mondta, hogy mikortól szedjem.
Holnap reggel terhességi teszt, ha negatív, abbahagyom, utána pár nappal meg fog jönni, ha pozitív, tovább szedem.
Második hónapja használom, holnap kiderül.
köszi :)
Nem volt alacsony, csak ez a második clostys hónapom, ezért írta csak fel.
Sziasztok!
Nekem is most kezdőik a 2. Clostyl-os hónapom...
Én is szedtem az elsőben is az Utrot, meg majd most is kell. Nekem is a doki mondta meg mikortól kezdjem szedni, de igazából a repesztő utáni 3. naptól kellett.
3*1-et szedtem, és mikor barnázni kezdtem akkor csináltam egy tesztet, negatív lett, aznap estétől már nem vettem be több Utrot és rá két napra rendesen menstruáltam, még most is tart... De ma újrakezdtem a Clostyl-t.
Nálunk ez a második próbálkozás baba ügyben, első terhességem (missed ab) a 2. próbálkozós hónapban, gyógyi után sikerült, de aztán azóta még nem. Mi 13 hónapja határoztuk el, hogy babát szeretnénk.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!