Teszttel kapcsolatos kérdésre válaszolnátok?
Úgy néz ki, hogy késik és remélem nem is jön meg a mensim.
Van egy Clearblue tesztem. Viszont az vele a gondom, hogy lejárt 2013. júliusban. Nem tudom, higy érdemes-e próbálkoznom vele, vagy hagyjam?
Igen, arra gondoltam, hogy veszek valami olcsóbbat és annak a tükrében vagy megcsinálom vagy nem...
Nagyon rég vettem ezt a digitális cb-t, és egyszer meguntam a sok nega tesztet, és úgy döntöttem, hogy akkor tesztelek, ha legalább 2/3 napit késik.
És soha nem késett, mindig pontos, viszont olyan rég próbálkozunk, higy lejárt a szavatossága... Durva. Volt egy ilyen terhesvitaminom is, amit eltettem... 2012-ben lejárt.
Sajnálom! Sok sikert a következő hónapra!
Új hónap, új remény!
Sajnàlom hogy megjött :( mióta próbàlkoztok? Hàny évesek vagytok?
Olyan rossz ilyeneket olvasni mikor vki hosszú ideje próbàlkozik és csak nem sikerül... sokaknak hipp hopp összejön, mikor még a megfelelő hàttér sincs meg hozzà. Én nem tőlük sajnâlom a boldogsàgot hanem az a szomorú h akik tényleg igazàn vàgynak rà és mindent megtennének egy babàért azoknak nem sikerül...
Mi àll a sikertelenség hàtterében?
K.
Kb. 3 éve próbálkozunk, és igazság szerint nem tudjuk, mi lehet az ok… minden rendben nálunk, vagy legalábbis nincs olyan extrém eltérés, ami indokolná ezt a sikertelenséget :(
Igen kiborító, amikor én is azt látom magam körül, hogy mindenkinek összejön, csak mi kínlódunk már évek óta…
3 év az tényleg rengeteg idő! De soha ne add fel!
A méhpempőt próbàltàtok màr?? Nagyon sok jót hallottam róla.
Mi most fogjuk kipróbàlni... Körülöttem is mindenki terhes lesz, hamar összejön nekik és problémamentes a terhességük
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!