Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszttel kapcsolatos kérdésre...

Teszttel kapcsolatos kérdésre válaszolnátok?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki, hogy késik és remélem nem is jön meg a mensim.

Van egy Clearblue tesztem. Viszont az vele a gondom, hogy lejárt 2013. júliusban. Nem tudom, higy érdemes-e próbálkoznom vele, vagy hagyjam?

2013. dec. 29. 00:13
 1/10 FKKTorp ***** válasza:
Ha lejart akkor inkább vegyél újat. Az a biztos.
2013. dec. 29. 00:14
 2/10 anonim ***** válasza:
azért nyugodtan csináld meg, esteleg vegyél még egy olcsó tesztet és csináld meg azt is. Van már 500ft-ér is teszt.
2013. dec. 29. 00:25
 3/10 A kérdező kommentje:

Igen, arra gondoltam, hogy veszek valami olcsóbbat és annak a tükrében vagy megcsinálom vagy nem...

Nagyon rég vettem ezt a digitális cb-t, és egyszer meguntam a sok nega tesztet, és úgy döntöttem, hogy akkor tesztelek, ha legalább 2/3 napit késik.

És soha nem késett, mindig pontos, viszont olyan rég próbálkozunk, higy lejárt a szavatossága... Durva. Volt egy ilyen terhesvitaminom is, amit eltettem... 2012-ben lejárt.

2013. dec. 29. 00:26
 4/10 FKKTorp ***** válasza:
Sajnálom! Ha megcsinálod a tesztet írj majd hogy mi lett az eredmény. Drukkolok!
2013. dec. 29. 07:19
 5/10 A kérdező kommentje:
Oké, majd megírom. Bár nem tudom mikor fogok tesztelni, még várok, "hátha" megjön. Bevallom, nagyon félek a sok-sok sikertelen hónap, év után, és nem tudom elhinni, hogy baba miatt késne.
2013. dec. 29. 08:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem lesz szükség a tesztre. Most reggel, ahogy felkeltem meg is jött. :(((
2013. dec. 29. 09:21
 7/10 FKKTorp ***** válasza:

Sajnálom! Sok sikert a következő hónapra!

Új hónap, új remény!

2013. dec. 29. 10:14
 8/10 anonim ***** válasza:

Sajnàlom hogy megjött :( mióta próbàlkoztok? Hàny évesek vagytok?

Olyan rossz ilyeneket olvasni mikor vki hosszú ideje próbàlkozik és csak nem sikerül... sokaknak hipp hopp összejön, mikor még a megfelelő hàttér sincs meg hozzà. Én nem tőlük sajnâlom a boldogsàgot hanem az a szomorú h akik tényleg igazàn vàgynak rà és mindent megtennének egy babàért azoknak nem sikerül...

Mi àll a sikertelenség hàtterében?

K.

2013. dec. 29. 12:50
 9/10 A kérdező kommentje:

Kb. 3 éve próbálkozunk, és igazság szerint nem tudjuk, mi lehet az ok… minden rendben nálunk, vagy legalábbis nincs olyan extrém eltérés, ami indokolná ezt a sikertelenséget :(

Igen kiborító, amikor én is azt látom magam körül, hogy mindenkinek összejön, csak mi kínlódunk már évek óta…

2013. dec. 29. 15:22
 10/10 anonim ***** válasza:

3 év az tényleg rengeteg idő! De soha ne add fel!

A méhpempőt próbàltàtok màr?? Nagyon sok jót hallottam róla.

Mi most fogjuk kipróbàlni... Körülöttem is mindenki terhes lesz, hamar összejön nekik és problémamentes a terhességük

K.

2013. dec. 29. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!