ET után 6 nappal semmit nem érzem. Lehet még baba?
Értem. Am most olvastam hogy ugye nekem 5 naposak voltak de a fagyasztas a hatodik napon van. Igazolt ovum pénteken volt mégis csütörtökön kaptam vissza babut. Valszeg akkor ezért. Esse tudtam...
Es nem mondták hogy ez miért van? Hogy erettnek tűnik de nem az?
Tényleg nem akarlak feleslegesen bíztatni, de hallottam jò pàr esetről amikor a teszt negatív, de mégis volt baba... Mikor mész vérvételre?
Én még tuti nem zesztelek, biszen most vagyok a beültetés itàni 8.9. nappon. De amùgy is felesleges. Tényleg biztos vagyok benne, hogy nem sikerült. Ezt kàr szépíteni 😟...
Azt mondom , hogy te még ne add fel!!!!!
Ne haraagudj,de honnan tudhatnád,h nem sikerült a 8.9.nap?? Korai még ezt mondani!!
Ez pedig h teszt negativ...én sosem hittem neki! Sok olyat hallottam már h teszt nega,de a vv pozitiv. Ha nem jön meg akkor a doki befog hivni vérv.re. és az már egy biztato jel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!