ET után 6 nappal semmit nem érzem. Lehet még baba?
De még ne temesd. Olyan sokan irtak hogy abszolút semmit nem ereztek. Lehet az pont jo most nálad.
Holnap nem csinálok hcgt. Max lht. Bar az multkor homezo volt. Kíváncsiságból csináltam a pozitív teszt után :) de semmit nem mutatott :)
Sajnos érzem, hogy nem sikerült...😕. Tuti 😢.
Van tovàbbra is hànyinger nàlad meg pociszurka 😊? Szerintem ez jòt jelent!!!!
Nem hasszurka hanem folyamatosan faj. Nem durva enyhe de folyamatosan. Éjjel fáztam :-o olyan mintha megizzadtam volna aztán attol faznek. 29 fok van a lakasban... Eleg vacakul vagyunk. Babam valszeg erzi mert folyamatosan sir. Mar ossze vissza utotte magat folyton elesik :( jarok a wcre h tuti megjott. Eddig nem. Lh teszt erosodott. De tudom az semmi. Csak jo volt vmit csinalni :)
Holnap nemvart.
Diana901: Köszönöm bíztatásod, aranyos vagy, csak tudod szinte minden rosszul alakult a stimu majd a megtermékenyítés és fejlődés után. Úgy volt a beültetésem, hogy "Végül is adjuk meg azt a pici esélyt is az embriónak..." :(
Folyamatos hasfájás jóóóóóó :). De most tényleg; a mindjárt megjön érzet tipikus tünet. Nekem is volt akkor amikor sikerült!!!!! És az LH teszt is erősödik... Baba lesz az hidd el!!!! :)
Hamarosan kiderül nemigaz? :) végre enyhült.
Hogyhogy nem sikerült a stimu? Nalunk nekem van elzarodasom. Azért lett lombik. De soha semmire nincs garancia. A dokim minig azt mondta a beagyazodas fekete folt. Szinte semmit nem tudnak róla. Innentől az embrió dont. En hozza szoktam beszélni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!