Mindkét petevezetékem elzáródott. Semmi esélyem?
Hát figyelj... csecsemő koromba volt kétoldali lágyéksérv műtétem ahol mind a két petevezetőm sérült.
A meddőségi vizsgálati papírom szerint az egyik vezető el van nyírva teljesen a másik hegesedés miatt 90%ban elzáródott (egy hímivarsejt sem nem tud átjutni rajta mert túl szűk nemhogy egy petesejt)
Lombik előtti hónapba pozitív tesztel a nődokom halálra rémülten vizsgált mert 1: papírom van róla, hogy nem lehet természetes úton gyerekem 2: mert fix, hogy méhen kívül a petevezető felső részén az elzáródás felett tapadt meg.
8 hónapos terhes vagyok, 6 dokiból egy sem tudja hogy a fenébe!
Ha mindez nem velem történik akkor mint egészségügyis azt mondom, hogy minimális az esély természetes úton.
Amit én tennék, hogy nekállnék a lombikprogrammnak és közben ugyan úgy próbálkoznék a párommal. Őrült fájdalmak lehettek vizsgálat közben és elhiszem, hogy összetörtél. De lehet babád!! Ne add fel, kicsi lelkiföccs kell csak álj fel és csináld! A következő nekünk is lombik lesz már és egy pöttyet sem zavar! Kívánok sok sok erőt és kitartást!
Ui: a babánk dec. 24.én fogant!! Imátkozzatok is néha egy kicsit 😉
Ez a mi történetünk:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Én is nagyon rosszul voltam 2 hétig, akkor kaptunk időpontot a Kaáliba. Utána újult erővel indultam neki.
Álomból zokogva ébredtem, mert mindig újra lejátszódott az egész. :-(
Nekem is mindkét petevezetékem elzáródott, lombik lett a megoldás.
1. lombik: 1 kislány
3. lombik: ikrek a pocakban
Esély van, csak meg kell találni az utat, és soha nem szabad feladni!!!
Sok sikert, mielőbbi babát kívánok!
Szerencse lehet a szerencsétlenségbe, hogy olyan problémával állsz szemben, amit lehet orvosolni. Ha csak fizikai meddőség áll a háttérben, akkor nagyon könnyen sikerülhet a teherbeesés a lombik programban (ha nem akarsz várni). Ha fiatal vagy és relatíve van "időd", akkor van Parádon a gyógyfürdben sztk-s alapon kezelés, ami megnyithatja a vezetőidet. (nagy sikerráta van) És műtéti úton is meg lehet nyitni a vezetőket.
Ha lehet egy tanácsom, ne használj többet tampont, mert az is okozója lehet az endometriózisnak. A tampon miatt a vér nem tud szépen kifolyni, és sajna a vele szállítódó endoetrium sejtek fura helyeken megtapadhatnak, így okozva az endometriózis betegséget. Persze ezt műtétileg el kell távolítani, mert termelhet hormont.
Legalabb mar tudod, hogy mi a baj, es miert nem jott ossze evekig.
Szepen elmentek lombikra es bebabazodsz. :)
4-es vagyok!
Nekem azt mondták a Kaáliban, hogy a szemszögükből a legjobb problémám van, és hamar terhes leszek.:-)
Tudom, hogy nagyon nehéz, én is átéltem ezt. Most is görcsben van a gyomrom, ha eszembe jut, pedig már több, mint egy éve volt.
Kezdjétek el intézni a lombikot, hidd el jobban fogod magad érezni!
Drukkolok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!