45éves vagyok azt mondta a doki pár éve hogy el van záródva az egyik petevezetékem a másik meg olyan 70% elzáródott. Segítene valaki?
Mindenképp vegyél egy tesztet és csinál meg!
Lehet,hogy baba...!!!
És írd meg mi lett az eredmény!
Nem akarlak megbántani, de nem lehet, hogy korai klimax? Anyukám most 49 éves, ezer éve gyógyszert szed és a nyáron mondta neki a doki, hogy abba kéne hagyni, mert szerinte már a gyógyszer miatt jön meg. Abbahagyta a fogamzásgátlót és el is múlt a menzije, nem jött meg már hónapok óta.
Egyébként meg ha a teszt negatív, akkor szerintem nem terhes vagy, hanem valami más dolog van a háttérben. Menj el és orvossal vizsgáltasd meg magad, az a biztos. Ha pár éve el volt záródva az egyik, a másik meg 70 %-ban, akkor lehet, hogy a 70 %-os is elzáródott, bár ehhez nem értek. :) Biztosat a doki tud, nehogy valami baj álljon a háttérben. Egyébként az nem derült ki, hogy szeretnél-e babát, vagy sem. Melyikhez szurkoljak? :) Persze beteg semmi esetre sem legyél!!!!
Anyukámnál így kezdődött a klímax, éppen ennyi idősen. Pont, mint amikor egy tinilánynak rendszertelen a kezdeti mensije. Hol volt, hol nem volt. Neki spirál van fenn, de azért megnézette magát orvossal. Ő is ezt mondta, még maradt a spriál, de lassan leszedik, mert már nincs igazi mensije, csak barnázgatás, de az sem minden hónapban. Most már 49 éves.
Szerintem inkább elkezdődött ez a korszak nálad is, de azért menj el nődokihoz, nehogy valami nagyobb baj legyen a háttérben.
Januárba voltam a dokimnál és azt mondta hogy még korai hogy elmúljon a menszeszem, valamit kérdeztem a dokitól és akkor válaszolta hogy még ez korai.
Külömben ha terhes lennék biztos hogy meg tartanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!