Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lehet, hogy terhesség volt?...

Lehet, hogy terhesség volt? :/ émelygés, vizelési inger, szagérzékenység megvolt.

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Nemrég 10 napja késett a havim, a teszt negatív volt de nem bírtam úgyhogy elmentem dokihoz. Elmondtam, hogy mi van erre alaposan megnyomkodta a hasam aztán (most jön a durvább szerintem) síkosítót tett az ultrahangos gépre majd arra a gumit és úgy próbálta belém dugni persze nem sok sikerrel... másnapra megjött...igazából már a "vizsgálat" után volt egy olyan meg fog jönni érzésem:/ csak azért érdekel mert szeretnénk babát egy ideje és nem tudom, hogy csak bebeszéltem-e a tüneteket magamnak.

Köszi a válaszokat előre is.

2015. jún. 20. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"(most jön a durvább szerintem) síkosítót tett az ultrahangos gépre majd arra a gumit és úgy próbálta belém dugni "

De durva... így szoktak hüvelyi ultrahangot csinálni. Mit gondoltál, hogy csinálja majd?

Ha ez durva neked akkor még nem kell neked baba, ha ez a durva neked, akkor a szülés mi lesz?

Válaszolok is: ha a teszt negatív volt, nem voltál terhes.

2015. jún. 20. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Teljesen normálisan járt el az orvos. Ha pozitív teszttel mentél volna, akkor is alaposan megnyomkodta volna a hasadat, és a hüvelyi UH is pont ugyanígy zajlott volna.

Nem voltál terhes.

2015. jún. 20. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Te előtte még nem voltál nőgyógyásznál? 'Így csinálják a hüvelyi uh-t, semmi különöset nem csinált az orvos. Azt hogy érted, hogy nem sok sikerrel? Meg se tudott vizsgálni végül? Vagy nem engedted? Amúgy nem voltál tehes valószínűleg.
2015. jún. 21. 07:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2015. jún. 21. 09:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az együttérzést, voltam már előtte nőgyógyásznál de akkor a gumira kente a síkosítót és nem fordítva! Nem tudom hogy másnál hogy működik nekem előzőleg nem fájt a vizsgálat. Egyébként nem értem miért kell minden kérdésére ennyire fennhéjázó válaszokat adni.
2015. jún. 21. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!