A szagérzékenység is lehet hogy csak pszichésen jön?
Nekem a mensim előtt szokott minden illat bántani.
De mivel úgy vettem ki a szavaidból hogy neked nem szokott ilyesmi lenni, ezért szerintem egy halvány remény van a babára.
Mindenképp várd ki a ciklusod végét, mert csak "akkor" mutat valós eredményt.
A szagérzékenység nem jön ilyen hamar. Bár nem zárható ki teljesen, mégis inkább azt gondolom, hogy télen az emberek erősebb, karakteresebb illatú parfümöket használnak, ráadásul egy-két ember a környezetedben talán egy fújásnyival többet is a kellemesnek nevezhetőnél. Azóta pedig azért érzel minden szagot, mert a munkatársadnak, és a reménykedésnek hála sokkal jobban figyelsz erre, mint általában.
Ami azt illeti, amíg a párommal próbálkoztunk, minden hónapban más fűszálban kapaszkodtam meg, a menzeszem előtt néhány nappal mindig találtam magamon valami furcsát, ami reményt nyújthatott. Ismerem az érzést. Ez az én egyéni véleményem, de szerintem nyugodtan mondogasd magadnak, hogy megint hülye vagy, ez csak képzelgés, és még 1-1,5 hétig tartsd vissza azt a minden fűszálba kapaszkodó, reménykedő részedet, hogy ha véletlenül negatív lenne a teszt, ne koppanj akkorát. Tudom, az sem nyújt vigaszt, de én is így éltem túl azt a pár hónapot. Ha pedig pozitív lesz, akkor nem fog számítani, hogy egy napja, vagy akár 5 perccel hamarabb kételkedtél-e. Akkor csak boldog leszel és kész. Ami engem illet, én második alkalommal(kb. egy hónapja) csak három pozitív teszt után voltam csak hajlandó elhinni, és az orvosi lelet megszemlélése után.
Oh igen, és sok szerencsét, illetve 2 csíkos tesztet kívánok!
7 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!