Lehet, hogy ezért nem tudok teherbe esni? Pszichésen?
Sokat olvastam arról, hogy ha egy gyereknek kiskorában bajok vannak az apjával, az okozhat lelki eredetű meddőséget.
Engem igazából soha nem szeretett az apám, mindig azt leste, hogyan tud leszidni, megverni. Egyfolytában féltem tőle, volt hogy szíjjal vert. Első emlékem az életből az, hogy 2 éves koromban megver a tévé előtt.
Ha tesóm elkezdett sírni egy játék miatt, apám rohant be a szobába és egyből én voltam a hibás.
De olyan is volt, hogy anyát majdnem lelőtte egy pisztollyal a szemünk láttára.
Azóta a szüleim elváltak, anyukámnak van új párja.
Apámat utálom, szerencsére nem találkozok és nem is beszélek vele. Bár szerintem ő elmebeteg és mindig az is volt, ráadásul alkoholista is.
Lehet hogy ezért nem tudok terhes lenni?
23/L
Nekem is hasonló a gyermekkorom története (de nekem nincsen tesóm).
Nálunk már ott eldőlt a "sorsom" amikor megszülettem,és kiderült,nem vagyok kisfiú.
Azóta van már egy másfél éves kislányom.
Ettől még persze nem azt mondom,hogy kizárt hogy ez okoz nálad problémákat,de szerintem ezt laikusok itt nem fogják tudni megmondani.
Értem, köszi a hozzászólást.
Várom mások véleményét is, akiknek hasonló volt a gyerekkoruk.
Szia!
Én inkább tippelek valamilyen testi problémára. Szerintem erősen túlértékelik a lelkiállapot meddőségben játszott szerepét. Kísérletekkel annyit sikerült kimutatni az okosoknak, hogy az egyéb kezelések mellett, azoknál a pároknál, akik jártak terápiára, kicsit többen estek teherbe 3 hónapon belül.
Vizsgáltasd ki magad, hátha kiderül a baj, és ha úgysem, akkor menj el pszichiáterhez.
De szerintem nem a fejedben kell a problémát keresni, első körben a hormonháztartásodat nézesd meg egy endokrinológussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!