Babát tervezők, mi a véleményetek?
Csak így tovább! Szépen haladsz. Gondolok itt a munkádra és a testmozgásra. :) Nekem is volt egy kémiai terhességem. Rá egy évre estem megint teherbe. Mondjuk én sokáig húztam-halasztottam a kivizsgálásokat(majdnem 2 év). De az is benne volt, hogy tudtam, hogy volt egy pár hónap, amikor azért kb esélytelen volt, hogy összejöjjön, plusz a sok stressz. Na csak azt akartam kihozni ebbõl, hogy nyugi, a szervezeted visszatalált önmagára. Innentõl kezd el számolni megint az eltelt idõt és adj magatoknak 6 hónapot. Azért mondom ezt, mert ugye egészséges párnál egy évig kell várni, hogy bla bla bla. De nálatok ebbõl megvolt kb 4-6 hónap, mikor nem volt gond.Ehhez most hozzájön a 6hónap amit javasoltam és kijön az egy év. Jajj, de össze-vissza írok. Remélem sikerült kihámozni amit akartam mondani. :)
De sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!