Panaszlevelet adtam be az óvoda vezetőjének az óvónő viselkedése miatt, amelyet az óvoda bizottsága fog kivizsgálni. Ti is hasonlóképpen cselekedtetek volna? Mi a véleményetek?
Ez az információ kevés. Mivel húztad fel ennyire, mi volt a téma? A többi szülő nem báb, hogy uszítani lehessen ellened, ha az ő stílusa megkérdőjelezhető, akkor azt a többi szülő is közli vele. Nekem ez a történet egyik oldala, és még így is nagyon hiányos.
Ennek ellenére remélem, hogy nem lesz belőle hátrányotok!
Kevés az infó.
Amúgy elképzelni sem tudom, mit lehet felfújni ennyire.
Jaj, anyám, a facebookon mindenkinek akkora arca van, de ha mindezt élőben kellene megbeszélni, akkor lapítanátok, mint s..ar a fűben...
Mi volt az a hatalmas probléma, amin kiborult a bili?
:)))
Irigylem a problémádat,de komolyan:)))
Te jó ég!
Én eleve nem folytattam volna vele a vitát. Megkaptad a választ h nem, lehet neki is rossz napja volt ezért reagált roszabbul viszont te folytattad így ő is. Viszont biztos nem panaszoltam volna mivel majd a gyereked látja karát ha ez az ovőnőt kirúgják de a többi ovinő meg szerette... nem lesznek marha kedvesek a gyerekeddel és nem is ő lesz az első... majd szépen mindenkit kirúgatsz?
Vagy lehet én vagyok hülye de sztem itt te is hibás vagy mert folytattad...
Ovónőknek is jó lenne egy hrly ahova bepanaszolhatja az anyukákat :)
6-os, te talán mosolyogva tűröd, hogy alázzanak, főleg a gyereked csoporttársainak szülei előtt? Gondolom akkor mennyire nyomnád Fészre a szmájlikat...
Amúgy szerintem is kevés az infó, még mindig. Mert lehet, h annyira nem is volt gúnyos és uszító. De ha meg kidejezetten az volt, akkor szerintem nem baj, ha bepanaszoltad, azért vegyen vissza, nem engedhet meg magának mindent. Főleg, ahogy írtad, más is panaszkodott a stílusára.
Ja és annyit még megjegyeznék, hogy sajnos igenis van sok ember, akit kiválóan lehet uszítani. Sok a báb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!