Panaszlevelet adtam be az óvoda vezetőjének az óvónő viselkedése miatt, amelyet az óvoda bizottsága fog kivizsgálni. Ti is hasonlóképpen cselekedtetek volna? Mi a véleményetek?
30-as! Hülye választ adtál! Ha nem tudsz èrtelmesen válaszolni, akkor inkább maradj csöndben! Egy ilyen idős gyereket valóban nem maga a napfogyatkozás èrdekel, de lehet számos más oka, hogy felnèzzen az ègre akár hosszabb időre is. A gyerekeket szerinted èrdekli a repülő? Az enyèmet igen ès ha meghallja a hangját, akkor keresi, hogy merre lehet. Szerinted ezt hogy teszi? Úgy hogy kèmleli az eget. A gyerekek szoktak hintázni ès mászókázni az udvaron? Az enyèm igen ès ilyenkor elkerülhetetlen, hogy èg felè nèzzen. Soroljak mèg pèldákat?
Lehet, hogy nincs gyereked ès azèrt gondoltad, hogy hülye a kèrdès, de ha mègis van gyereked, akkor soha nem bíznèk rád gyermekfelügyeletet, mert fogalmad nincs róla, hogy egy gyereket mi èrdekel.
Szerintem nem tettél fel hülye kérdést, mivel a napfogyatkozás idején a csapból is folyt ez az információ, a gyerekek simán belenézhettek volna a napba, amitől szemkárosodást kaphattak volna. Egyébént akármilyen bagatel kérdést is tesz fel a szülő, az ovónő válaszolhat rá normálisan.
És szerintem jól tetted, hogy bepanaszoltad az ovónőt, nem szakmai, hanem emberi okból- ez ugyanolyan fontos szerintem. Nincs joga senkivel sem így bánni, és nem is értem, hogy lehet az ilyen emberből padagógus.
Én áldom az eget, hogy nagyon szuper ovonénije volt a nagyfiamnak, most mégszuperebbek vannak a középső gyerekemnek, és jövőre a kicsi a nagy ovonénijeihez megy- szóval mind a három gyerekem ovodai évei olyan közegben zajlanak, ami mind szakamilag, mind emberileg nagyon jó. Nem bírnám elviselni ezt az állandó furkát és hogy mások előtt lealázzanak. Szerintem jogos volt a fellépésed, hátha visszavesz az ovonő a stílusából.
Remélem a gyeremekednek semmi hátránya nem származik ebből- bár az is valóban csak az ovonőt minősítené.
A másik ovonéni milyen egyébként?
Ugyanezzel a témával kapcsolatban engem is szinte lehülyéztek levélben. Én visszaírtam hasonlóan gúnyos stílusban és ennyi. Egyébként az ÁNTSZ adott ki figyelmeztetést, de mindig van aki jobban tudja. :)
"nem néznek az égre..." az eszem megáll!
A kérdésedre általánosságban annyit válaszolnék, hogy szerintem alapvető a titoktartás és az is, hogy nem keveredünk erre a szintre pedagógusként, hogy a facebookon osztogassuk egymást. Nem hiszem egyébként, hogy nyerhetsz, talán most igen, de hosszabb távon jó ha felkészülsz, hogy mindig meg fognak találni valamivel, ami rosszul fog esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!