Panaszlevelet adtam be az óvoda vezetőjének az óvónő viselkedése miatt, amelyet az óvoda bizottsága fog kivizsgálni. Ti is hasonlóképpen cselekedtetek volna? Mi a véleményetek?
Hm, ez a napfogyatkozásos dolog nálunk is felmerült, konkrétan én kérdeztem rá az óvónőnél, de normálisan válaszolta, hogy majd nem hívják fel a gyerekek figyelmét a jelenségre és inkább a homokozóban játszanak, hogy ne nézzenek oda. Meg annyit mondott, hogy nincs rá különleges eljárás. De mindenki elbagatellizálta, végül mégis nekem lett igazam mert kaptak egy utasítást, hogy nem vihetik ki a gyerekeket az udvarra.
Az tényleg nagyon rossz érzés lehet, hogy a többi szülő előtt gúnyolódik veled, de ezért szerintem nem tettem volna panaszt. Ha a gyerekkel bánik rosszul, az más tészta, azért igen.
nekem az a tapasztalatom, hogy eg yvezetőség akkor cselekedik konkrétan ha valami nagy befolyásos a panaszt tevő fél
a kollégámat speciel azért bocsátották el, mert "billegett" a széken(forgós szék és enyhén forgott jobbra balra miközben beszélt), miközben az ügyféllel beszélt, az ügyfél már ment is fel a vezérhez ((vízmű)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!