Panaszlevelet adtam be az óvoda vezetőjének az óvónő viselkedése miatt, amelyet az óvoda bizottsága fog kivizsgálni. Ti is hasonlóképpen cselekedtetek volna? Mi a véleményetek?
Ez most komoly? :D
Ez nem is szakmai dolog, ezért bepanaszoltad a főnökénél? :D
Jó foglalkozásokat tart? A gyerekeddel jól bánik? Szereti a gyermeked az óvónőt? Szereti a csoportját?
Ha ezekre a kérdésekre a válasz igen, akkor rosszul tetted, hogy bepanaszoltad.
Akkor panaszolnám be, ha kiabálna a gyerekemmel, sarokbaültetné állandóan, vagy hagyná, hogy bántsák stb.
Azért mert én személyesen cicaharcot folytatok vele kommentelve a facebookon (ez nem gyerekes kicsit?), azért nem panaszolnám be a főnökénél.
Ez a ti személyes konfliktusotok, semmi szakmai nincs benne, szerintem kár volt a vezetőt belerángatni ebbe.
De olyanokat írsz, hogy emberi méltóság, vérig sértett, stb.
HOGYAN?
Lehet, hogy nem kimondottan szakmai volt a panaszom, de azèrt arra kíváncsi lennèk, hogy ha Benneteket nyilvánosan megaláznak a gyermekem csoporttársai előtt, akkor Ti simán lenyelnètek ès hagynátok, hogy egy idióta hülyènek legyetek elkönyvelve mindenki előtt? Ès igen, sajnos nagyon sok a báb ès "nyalizó" szülő, aki azt csinálja, amit az óvónő mond, helyesel, bólogat, mert azt hiszi, hogy ettől kiváltságosan fognak vele ès a gyerekèvel viselkedni. Na ezeket a szülőket igen is lehet uszítani.
A gyerekemnek meg rèszben akár lehet hátránya is belőle, mert a csoporttársaival, akiket szeret, lehet nem tud menni akár egy szülinapi zsúrba, mert nem fogják meghívni, mert az anyukáját a kedves óvónő egy hülyènek állította be.
Egy óvónőnek nem csak a gyerekekkel kell jól bánni, hanem a szülőkkel is meg kell találni a megfelelő hangnemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!