Babát tervezők, válaszolnátok nekem légyszi?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos 3 hónapig 42 naponta jött meg egy korábbi vetélés miatt felborult a cikluson, 28-29.napon éreztem az ovu jeleit, most viszont 15.-16.napon, és ugye a a mensi ideje az ovutól függ. Lehetséges, hogy visszaállt 30-32 naposra? Milyen tapasztalaitok vannak azzal, hogyha az ovu jelei jelentkeznek mint pl : bőséges nyúlós nyák, magas libidó, hogy tényleg történt e akkoriban tüszőrepedés?2015. jún. 7. 18:42
1/3 anonim válasza:
Valoszinuleg igen. De ilyenkor jonne jol homerozni meg bovu tesztelni. Mert igy ki tudja. Valamint pontosan sem fogod tudni max nagyon kb ra.
2/3 anonim válasza:
Hát nekem bejött. Szokásosnál sokkal korábban volt pém, észrevettem a jeleket, az én általam számolt peteéréshez képest 12. nap lett pozi a teszt (egy héttel nemvárt előtt) szóval később nem lehetett pém.
Egyébként én azt gondolnám, pár hónap alatt vissza kellene állnia az eredeti ciklusnak, szóval ha most, akkor most.
3/3 anonim válasza:
én bátran ajánlom neked a méhpempő szedését mert nekem is be állította a mensim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!