IR-esek, akik nem szednek gyógyszert, válaszolnátok?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy csak a diéta és a mozgás megtette-e a hatását? Sikerült-e így, "kettős kezeléssel" a baba?

Az inzulinértékeim rendben vannak, de a 120-as cukrom az éhomi alá esik, ezért biztos van valami gond, 5 pontos laboron még nem voltam, csak magánban tudnám elintézni, mert az orvosom szerint minden tökéletes.

Mióta tornázgatok, kb. 2 hónapja, hetente 2-szer, 3-szor - 15 perc lépcsőzés és 15 perc gimnasztika -, + gyalog járok a munkába, csökkent a menzesz előtti barnázásom. Az első ciklusban 1 napra, most legutóbb 3 napra, de utóbb kicsit elmaradt a diéta.

Van így is remény? Már volt egy missed abom...

2013. júl. 2. 16:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nem súlyos az Ir akkor nagy rá az esély hogy elég legyen! Azt mondják a diéta -sport a kezelés 60%-át teszi ki a gyógyszer a 40%! A diéta viszont nagyön fontos! Az is jò jel hogy volt már egy terhesség azért a sikertelenség oka lehet a progi hiány is ami nem feltétele az Ir nek viszont a barnázás miatt tuti van/ volt progi hiány!
2013. júl. 2. 16:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is a terhelt az éhgyomri alá esett! Nem kaptam rá semmit én sem a többi értékem állítólag nagyon jó, ez volt januárban, diétázni többet mozogni májusban kezdtem el,azóta beállt a ciklusom, de baba még nincs sajnos! Most készülök vissza a dokihoz és ha most is lesz vmi eltérés cukorfronton követelni fogom a gyógyszert. Neked azóta van valami eredmény?
2013. okt. 25. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!