Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 2 napja volt lombik beültetése...

2 napja volt lombik beültetésem. Miért fájdogál a méhem?

Figyelt kérdés
2 napos embriókat kaptam vissza,a beágyazódás még el sem kezdődött,akkor miért fáj?Nektek is volt ilyen?
2015. máj. 24. 15:06
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

ó banyek :((( sajnálom.

viszont ha ez már a harmadik sikertelen lombikod,akkor most már szerintem nézesd meg te is az IR-t meg a pajzsmirigyedet,mert ez elég gyakori dolog,a dokik meg nem foglalkoznak vele általában.

2015. jún. 19. 10:35
 22/29 anonim ***** válasza:
Lehet megnézetem.Még van egy fagyibabánk.de eddig még soha nem tapadt meg igy ugy erzem az eselyem h ez megtapad nem sok :(
2015. jún. 22. 10:27
 23/29 A kérdező kommentje:
nagyon átérzem,és tényleg sajnálom.
2015. jún. 22. 15:23
 24/29 A kérdező kommentje:

azóta én beleástam magam az IR témakörbe,és mindenhol azt írják,hogy 3-6 hónap mire a gyógyszer kifejti a hatását,úgyhogy felesleges volt egy hónap után lombikozni.Én csak akkor megyek újabb lombikra,ha ellenőrzik az értékeimet és jók lesznek.

Azért mondom,hogy nézesd meg te is,mert a dokim azt mondta,hogy 40 körül ir-e mindenkinek van kb,szóval gyakori.és sokszor együtt jár pm alulműködéssel is.

Valami biztos van nálad,ha a 3 sem sikerül,derítsék ki.

2015. jún. 22. 15:28
 25/29 anonim ***** válasza:
Köszönöm kedvességed.Megnézetem ha tudom itt kinn hol.Ugyanis Hollandiaban élek es itt annyit mondanak,hogy sajnáljuk.Tegyuk be egy honap mulva a fagyibabát.Utana ha az sem sikerult akkor megbeszeljuk hogy erdemes-e tovabblépni vagy sem.Ehhez mit szolsz?Én ettöl vagyok ki es a holland párom ezen csodalkozik.Ezek nem keresnek okokat csak azt hajtogatjak,hogy a korom az oka es hat ilyenkor a szazalékok kevesebbek :(
2015. jún. 23. 10:33
 26/29 A kérdező kommentje:

ilyen itthon is van ám.

A barátnőmék 10 éven át próbálkoztak a második gyerekkel,és a Baross utcában 2 lombikot is csináltak neki,sikertelenül. Aztám a BMC-ben kiderítették a pm alulműködést,de mást nem .Újra lombik.

Aztán végre kiderítették,hogy Ir-e van ,és aztán sikerült neki.

Én magánba

2015. jún. 23. 15:42
 27/29 A kérdező kommentje:
én magánba mentem,ott érdekes,megnézték első körben.
2015. jún. 23. 15:42
 28/29 anonim ***** válasza:
Majd akkor megnézetem mert még 1 fagyibabánk is van.Par hét múlva megyek haza.Gondolom meg lehet csak ugy is csinaltatni.
2015. jún. 24. 20:36
 29/29 A kérdező kommentje:
drukkolok,majd írj ha van valami,én is írok!
2015. jún. 25. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!