2 napja volt lombik beültetésem. Miért fájdogál a méhem?
Figyelt kérdés
2 napos embriókat kaptam vissza,a beágyazódás még el sem kezdődött,akkor miért fáj?Nektek is volt ilyen?2015. máj. 24. 15:06
11/29 anonim válasza:
Ez már biztos?Voltál vérvételen?Tudom mit érzel de ne add fel.Hidd el sikerulni fog.Nekem pentektol 2 het várakozas :))megirom mi lett
12/29 A kérdező kommentje:
ma voltam vérvételen,de tök negatív minden tesztem:(((
de neked drukkolok.
2015. jún. 3. 12:54
13/29 anonim válasza:
Sajnálom :( Mikor kezdesz megint bele?vagy várni akarsz még? Köszönöm,hogy drukkolsz nekem.Majd megirom mi lett
14/29 A kérdező kommentje:
én most várok pár hónapot,aztán meglátom.IR-es vagyok,lehet,hogy nem jött ez még rendbe nálam...
2015. jún. 5. 08:13
15/29 A kérdező kommentje:
mi van veled?
2015. jún. 12. 06:20
16/29 anonim válasza:
Én most vagyok ET+7 nap.Eddig minden rendben.tegnap este erösen szúrt a hasam.Remélem akkor ágyazódtak be ;) nekem még szerdaig türelmes várakozas.elobb nem tesztelek.Eddig mindig csináltam.
Szoval szerdan kiderül minden :)
Te hogy vagy?egyebkent neked miert 2 naposat tettek vissza?hány sejtesek voltak? Még ilyenrol nem is hallottam.
17/29 A kérdező kommentje:
azért mert csak 3 embrió termékenyült meg,és azt be is akarták ültetni,úgyhogy nem vártak velük,mert a méhben van a legtöbb esélyük.
2 sejtesek voltak.
2015. jún. 16. 08:49
18/29 anonim válasza:
Sajnalom,hogy igy alakult.Mikor mesz a kovetkezore?
19/29 A kérdező kommentje:
most egy ideid nem megyek,mert mindenhol azt írják,hogy 3-6 hónap mire a gyógyszerem kifejti a hatását.Szerintem elsiették ezt a dolgot.
nálad mi újság? teszteltél?
2015. jún. 18. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!