Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 2 napja volt lombik beültetése...

2 napja volt lombik beültetésem. Miért fájdogál a méhem?

Figyelt kérdés
2 napos embriókat kaptam vissza,a beágyazódás még el sem kezdődött,akkor miért fáj?Nektek is volt ilyen?
2015. máj. 24. 15:06
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen a második beültetesnel.Pihenj és foglald el magad.Ne magadra figyelj,mert akkor hosszu ket heted lesz.Ha nagyon fájna hivd fel a dokidat nyugodtan.Ez az elso beültetésed?
2015. máj. 25. 07:44
 2/29 A kérdező kommentje:

első,igen.

Akkor ez normális?

És neked sikerült a második? Vagy szerinted nincs összefüggés a méhfájdalom és a sikeresség között?

2015. máj. 25. 09:51
 3/29 anonim ***** válasza:
Szia,nekem sajnos a második nem sikerult.De nincs összefüggés a sikertelenség és a fájások között.én a pihenést ajánlani neked.Erösek a fájásaid?Nekem is fajt a másodiknál én pihentem utana el is mult.A doki azt mondta,hogy elofordulhat.Én most vagyok a 3 lombikos programban.
2015. máj. 25. 13:34
 4/29 A kérdező kommentje:

és mi nálad a gond,ami miatt lombik kell?

Akkor az első sem sikerült ha jól értem? Vagy abból végül lett babád?-

2015. máj. 25. 14:02
 5/29 anonim ***** válasza:

Sajnos nem sikerult az elsö kettö :( utana vartunk egy kicsit..hatha.Sajnos termeszetes uton nem akart összejönni.Nalunk nem talaltak semmi problemat csak a koromat mondtak tenyezonek.38 voltam mikor elkezdtuk a lombikos programot.

Hogy érzed magad?

2015. máj. 25. 21:25
 6/29 A kérdező kommentje:

ugyanúgy vagyok,lassan mennek a napok:)

mindent kivizsgáltak nálad?

IR

pajzsmirigy,minden?

2015. máj. 28. 22:03
 7/29 anonim ***** válasza:

Én hollandiában élek.Itt nemsok mindent vizsgálnak sajnos plusszban.Elég lazák sajnos.Igy csak remélni tudom,hogy minden eredményem jo.

Hétfön reggel lesz a punkcio es 2x 3 naposat tesznek vissza.

Neked hanyat tettek vissza?Mikor kell tesztelned?

2015. máj. 29. 07:10
 8/29 A kérdező kommentje:

3-at kaptam vissza,teszt egy hét múlva,de szerintem előbb fogok.

Meg kéne nézetned egy privát laborban legalább a TSH-dat,meg egy terheléses cukrot,mert ha ezzel van a gond,akkor mindenképp kezelni kell,hogy sikerüljön.

Miket vizsgáltak?

2015. máj. 29. 19:31
 9/29 anonim ***** válasza:
Mostmar kicsit keso megvizsgaltatnom magam.Mar kedden kiveszik es penteken tesznek vissza kettöt.Te hogy vagy?minden rendben?Kesz vagy a hármasikrekre is?
2015. máj. 31. 22:34
 10/29 A kérdező kommentje:

hát nekem nem sikerult:(((

teljesen kész vagyok.

de neked drukkolok,írd meg mi lett!

2015. jún. 1. 06:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!